UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


lagi-lagi pemanis mulut iftar ...


wednesday blues...

cam lemau jerk today kan...kan...cepatlaaa mase berlalu dan bertemu coti2x...huhuhuuuu
apa lagi kije mak buyung ni kalau tak menepek n3 pasal makanan...tapiii jgn kate mak buyung tak pose lak kan....pose...pose...akan ku gagahi jue...dan moge2 baby boi ku ini akan kuat jue...

jom intai 
puding kastard berkoktail warna warni ceria...


yer ke warna warni ceria...
pasan laa  tu...


hurmmm...mmg tak ceria kat gambo coz camera cap ayam...
hampeh...
memng frust habesh bile camera rosak tak betui2...
rase mau ku beli yang baruuu
adeiiii kopak sopak...
huhuhuuu

da...da...nak ceta yang besh lak tak mo emo
kuikuikuiiii

first trial ni...sebelum ni mmg tak penah wat ...sume omak yang wat...anak tinggal baham jerk...now dah jadik omak kenalaaa buat untuk anak dan somi lak...wakakaakaaa
sonok kan kalau kite ni sebgaia emak buat apa jerk makanan dan ada yang menghabiskannya...
legaaaa...
tandanya sedap laa tu kan...kan...kan....
tumbs up...

tgh google minggu ni nak masak per lak...
My Cinta request Kuih Kole Kacang 
hurmmmm
akan ku gugih study 
ekekeke
cam nak pksa jerk gayenya....
yer laaa nak masak mesti sungguh2 ...sepenuh hati baru menjadik yer tak...
dan sodap !!!

jupe di next n3..



3 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

Izwa Kamaruddin berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wahhh rajin!

Lynn Huraiza berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

simple jer dessert tu tapi nampak sedap...

ADMIN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

MEMENG SEDAP....BT LG YEK RAYA NT

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...