UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


MASA..

SALAM...
tetibe..jerk update...muahaha...
saje je ..sian tgk blog umi yg dah hampir nak masuk gaung ...sepi sunyi dan langsung tak di pandang...
tapi...apakan daya...umi terlalu busy ...kalah PM..
tapi itulah hakikatnya...
ya...demi sesuap nasi...
keringat dikerah...
kakitangan ligat mengadun kerja...
otak di kerah kuarkan idea...
kalau la ada segala fizikal lagi...habish di balun...
huh...itula pengirbanan menjadi seorang isteri...ibu...penjawat awam...dan rakyat biasa


pergh...dah macam puisi...
apa pun..uni cuba jugak untuk mengupdate blog bg tatapan ank cucu...

ikhlas
umi qayreena & beto

TAHNIAH BUAT SUAMI...



SALAM

cuma nak hupdate ceta sedihhh...so no mo taip panjang2 n3...seklai lagi all bagi rezeki dengan menduga ...anatara umi dan walid akan berjauhan lagi...
warghhh sedih...

now tak leh dah nak face to face suami isteri 24 jam /7 huuhuuu...
tak pe la demi sesuap nasi dan rezeki yang allah pertanggungjawabkan...so akur la dengan rezeki itu walau ada sedikit kesusahan...
namun bersyukur ...hijrah itu akan membuatkan umatnya tabah dan redha...
mudah2 rezeki kami lebih merimpah rauh ...amin


terima kasih sume
*___*

aik ni binik die yg suka ke laki die yg suka dapat hadiah byks...
muahahaa

SEINDAH AIDILFITRI 2014

SALAM
*___*

Hari ni umi belanja sume moment besh sepanjang hari raya aidilfitri 2014
jangan muntah yer...ehehehe

tapi memng besh layan budak 2 org kenit ni...mcm2 gelagat diorg buat...hapening...
dan umi dah upload kat FB...rata2 sume  kata 2 itu doa dan terima kasih buat doa2 kalian...
amin

let's enjoyed!!























lokasi:  Pantai Mersing





lokasi : rumah mertua di Bandar Mas, Kota Tinggi



Lokasi : Rumah Mak di Mersing, Johor


Lokasi Jeti Mersing, Johor

Selamat Hari Raya!!


Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...