UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


SEINDAH AIDILFITRI 2014

SALAM
*___*

Hari ni umi belanja sume moment besh sepanjang hari raya aidilfitri 2014
jangan muntah yer...ehehehe

tapi memng besh layan budak 2 org kenit ni...mcm2 gelagat diorg buat...hapening...
dan umi dah upload kat FB...rata2 sume  kata 2 itu doa dan terima kasih buat doa2 kalian...
amin

let's enjoyed!!























lokasi:  Pantai Mersing





lokasi : rumah mertua di Bandar Mas, Kota Tinggi



Lokasi : Rumah Mak di Mersing, Johor


Lokasi Jeti Mersing, Johor

Selamat Hari Raya!!


SALAM AIDILFITRI



SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR BATIN

MENGIDAM CORELLE


SALAM

huihhh...korangmesti terujekantgk tajuk n3...kalau umi mmg teruja bab2 pinggan mangkuk...tu lakan...pompuan namanya...huuuheee

dah lama umi ngidam CORELLE ni..aduiiihh punye lasakannakmerasasanggupberhutang piutang..
yela nak beli cash mane la ader money...muney...
umini kejapun pangkat tak bpe nak ader kan...huuuheee
so terpaksa laberhutang...ikat perut nakmakan..ecehcehhh
pada hal makan tak hingat dunia...


oke umi mmg teruja nak pinggan corelle ni all putih...tak mo corak2...yela pinggan corak2 kan mudah nak dapat kat pasaraya..so umi ni teringin nak ekslusif kaedahnyeeee

yelaaa kat umh2 orang kaya kan pinggan cantik2...hotel2 pun putihkan pingganyeee...mana ader corak bagai...so itula nak tempias sket2 orang kayo....ngeh...ngehhh

dan yg umi rasalah...nak dapat corelle pure white ni mmg susah kat pasaran ...klu ada pun yg bercorak...tapi umi dan my cinta mmg nak yg kosong je...

tapi adalah ceta sedey..nila risiko yg umi kna tanggung...beli online...tak der insurans...ye la beli pun mahal nak topup insurans bagai lak...mampuiihhh la

apa yg sedey...jom saksikan...


apa yg korang nampak?



cantik kan putih...


jeng...jeng...

setelah di buka ...dibelek apa yg abg pos hanto...
musnah harapanku...punah impianku...
walau sebijitapi kesan yg mendalam...
terguris hati...

nak wat camne kan...dah rezekinya cam tu...nasib baik sebiji...kalau berbiji2 camne ?
 melolongggg...

umi  rasa mmg sgt tak hepi semalam sbb angkara inila...
angkara mangkuk sebiji yg pecah...huiiih...
kesat airmata...betul2 meleleh ni...
so pasni iktibar mmg tak kan beli lagilah online pinggan mangkuk ...werghhh takut pecah  tak berbaloi...
beli ratusan hingget sekali pecah mmg tak berganti..

ok ni jugak tok kawan2 berhati2 ya dan amikla insurans klu si peniaga ada menawarkan insurans..
tata dalam kesedihan tak bertepi..
erghhh * ___*

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...