UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


NOVEMBER BULAN KELAHIRANKU...

november....
ada apa yg istimewa dgn november?...

oke semalam cets besday ansk dare aii...so now sblm november tamat dgn cepatnye.nk jugaklaaa kongsi ceta ttg besday diri sndiri kuikuikuiiii....
tahun ni aii dpt hadiah sepecel dr yg maha kuasa di ats sana...byk lol hadiah dan anugerah kurniaanya...merangkap hsdiah tu jugak dr My Cinta...

tanggal 4 november ...adalah tanggal hari di mana aku di lahirkan...mestila tarikh itu tarikh keramat bg mak aii yg pertama kali mengandung dan merasai nikmat bersalin dan tarikh itu jugak tarikh keramat bg aii yg dapat lahir ke dunia dgn jaya nya eheheh...
so selamat hari lahir yanty
amat poyo wish tok diri sendri ekkkekeeee

semuge allah sentiasa mewahkan rezeki ku dan keluarga ku
semuge allah melindungi ku dan suami serta anak2 ku yang tersayang
semuge aku menjadi anak yg terus berbakti pd org tuaku dan mertuaku
dan semuge allah memberiku  kemanisan iman yg berpanjangan dunia dan akhirat
dan semuge panjangnya umurku akan membuatkan aku ingin terus berbakti pada suami tercinta dan anak2 tersayang
aminnnnn

ceta anugerah dan hadiah yg terindah dan penuh rahmat bersambung di next n3 ya...
tunggu.....
semuge november tahun depan lbh indah dan membawa seribu rahmat hendaknya

3 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

Hanani berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

eh, bday yantie sama dgn bday Ammar..blh celebrate sama2 ni

LYAfrina berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

happy belated birth dear.. smoga dirahmati allah swt...

apakah hadiah special itu.. adakah kehadiran zuriat?

SYANI berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Happy birthday dear.. Saya pun November Girl gak.. tapi birthday dah lepas dah

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...