UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


WELCOMING " AZAM JUNIOUR "29/10/2012...MUHAMMAD EL QUSHAIRY DENNUR BIN AZAMUDDIN


yeay....dah kuar dahhhh pic yang di tunggu...tunggu....
ahahahaaaa ade ke yg menunggu...kuikuikuiiiii
so inilah hasil cinta Umi dan Walid 
ececehhhh

sory la lambat kengkawan aii post gambar baby boi yg dah lama terperam...so today dah genap sebulan sudaaa qushairy...so barula Uminya berkesempatan nak upload dan edit pic2 cute qushairy...
biase laa bile ader dua budak kecil yg perlu di bg perhatian so bab 2ynng tak bape nak urget kena la tunda...
tak menang tangan di buatnya skrg ni...yng ni mengarok nak susu ...yg beso pun mengarok jugak...yg ni nka tu die pun nak jugak...aduyaiii anak....
so hope aii akan terus sabar dan tabah menghadapi kerenah mereka berdua...


makin kurus kontang laaa Umi kamo ni...kuikuikuiiii

so jom layan pic baby boi after delever ni tau
fresh from oven
29/10/2012


see bam..bam


ni mmg fresh tau 


masih merah bengkak lagi


copy paste Walid die kan...


muke hepi Walid die


saya pun hepi jugak


semuge terus menjadi ayah yang penyayang dan bertanggungjawab dunia dan akhirat
amin


muke sakit
kuikuiikuiiiiiiii...masih teringin nk berposing....
abadikan kenangan terindah..

semuge aku terus menjadi ibu yang terbaik buat anak2ku dunia dan akhirat...
amin

2 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

Hanani berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

bambamnya baby..berapa berat baby yantie?

mrs kayrul berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

tahniah yanty..semangatnya baby...suka la puteri kecik dah ada adik buat kawan

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...