UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


BESDAY MY LIL PRINCESS..MYA EL QAYREENA AZRYAN..

2 YEARS BERSAME LIL PRINCESS

hye rakan blogger ..lame lol tak hip date blog hampir bersarang....ramai laa yg tak nyinggah blog aii ni...coz tak berhupdate dr akhir bulan oktober ...now dah akhir bulan november dan nak penghujung tahun sudaaa...
namun sebelum berakhirnya november mmg aii dah janji pade diri sendiri tok cilok mase bg menghupdate blog yg dah bertikus bersarang bagaiiii huhuhuuu

oke...oke...now sebelum nak terus sambung n3 pasai the making of azam juniour ...harap uolsss bersabar doluuuu ceta pasai the besh of november laa dolu... walau pun mmg the besh story on oktober ahahhaahahahaaa


ni laa nak ceta pasai besday My Lil Princess...yang makin manje ...ngade2 kucin...huhuhuuu
oke...NOVEMBER mmg the besh date coz aii dan My Lil Princess berkongsi bulan besday...weee....tapiiii ynag kesian nya tahun ni we all tak laa dapat nak sambut bersame...ngeee coz aii dalam pantang dan walidnya lak sibok kalahkan PM nak pilihan raya...ahahahaaa
biasse laa dah nak akhir tahun kan banyak laa plak program dan kije2 yang harus di berezkan...sebelum menjelang awal tahun...kuikuikuiii...

oke n3 yang lepas berzaman aii ader ceta nak survey hadiah for My Lil Pricess tu kan...so now...walau tak dapat nak bawak die jenjalan makan kek bagai or nak buat besday party meriah gaban ...namun mak die yg baek hati ni dah belikan hadiah yg very sepecel...ekekekeeee

benda ni aii dah beli sebelum aii bersalin tempohari...so die sampai ngam2 mase aii dah pas bersalin dan ngam2 ngn besday Mya...

taraaaa
mmg lol laa mak die ni suke beli belah secara online...



mase ni aii dah pon coti2 Malaysia..opsss....coti2 bersalin daaa
so gune laa alamat opis My Cinta


see dah beso daaa anak Umi..
peace jd anak yg baek dan solehah yaaa


sukeeee die dapat hadiah besooo


yeayyy peace...semuge belajar pandai2 guna table baru tu
dah mudah2han terus bijak dan jadi anak yg hebat
aminnnn

hepi besday wahai anak ku
semuge dikau menjadi anak yang solehah 
tiada apa yang menggembirakan Umi dan Walid selaian
dapat melihat kamu di dunia ini dengan sihat dan menjadi anak yang solehah dunia dan akhirat
semestinya Umi dan Walid sentiasa ingin memberikan kamu yg terbaek...



harta dunia dan akhirat Umi dan Walid

rindu kamu time cam gini...




ni setahun berlalu kini bertambah usia mu...
insyallah ader rezeki Umi dan Walid watkan besday party yerk..

rindu kamu saat cam gini Umi dan Walid jadi raksaksa gorgam...
ngeee


oke...ni iklan lak...
ahahahahaahaa

so sesape yg nak beli lerning table ni bole laa terjah kat

macam2 adaaaa...janji momies2 puas hati ngan hargeee dan barang yang di cari...
selamat bersoping...


sorry gambar tak bape cantik coz dalam pantang capai ajer camera yg ader huhuhuuuu

4 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

Hanani berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

happy birthday mya

Lynn Hamzah berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

happy birthday...moga jadi anak yg baik yer...

Gieyana Muhamad berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

happy birhday mya..comeynyer bb..:-)

mamashikin berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wah dah besar dah dia....makin comel..hepi besday mya!

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...