UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


kek pelangi puding karamel...mak buyung yumehhh !!!


hepi selasa..

* _____ *

wink..wink...tajok n3 ikot suke chef mak buyong...ahahahaaaa...
alahaiii terlebih rajin mak buyung ni di kale cuti-cuti weekend lepas ...dah lame tak post n3 main masak2x..so kali ni preggy rajin loh pulak mak buyung jejak kan kaki ke dapur memasak...betuiiii tak tipuuuu kali ni memang over rajin memasak...ngeee...hambe pun pelik sebonarnyeeee....dah laaa mok..mok...daaa badan ni berkilo naek bagaiiii takot jadik hulk!!! huhuhuuuu
mane taknya baru 4 month +++ dah 60 kilo koooo... mamposssss kena bebel ngan nurse...busan...busan...

oke...oke.... sebelum tayang gamabar kek pelangi puding karemel mak buyung aii kasik tgk juri yang mengadili dish aii....ngeeee


senyum jerk tau ia mamam...


seee cantik tak pelangi karamel mak buyung?
ekekekee


ni tgh bakar dgn perasaan suspen coz takotttttt tak jadik....
al maklum ni first trial tauuuuu


ini laaa hasilnya



yumehhhhhh
apamacam korang?


cantik kan kejadianya...gebussss dan memang sedapppp 
tanpa kate

betul tak juri ?


seee ...makan...dan...makannnnnn



sampaiiii membolatttt mate...


resepi ni biase laa kijer mak buyung google ajer dan study dgn teliti untuk mendapatkan hasil yang yumehhhh...
korang pun bole cube...
kek puding karamel yang tengah hot di kalangan blogger..

babaiiii


10 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

iduraz berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wah...preggy lagi yer?tak tahu pon kiter..tahniah ek..

-Sara- berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

dasyat ah dia wat caramel pelangi kek! ehehee

Hilmirda Daud berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

first time buat hasilnya dah mengancam klu dah selalu mesti lagi mengancam.

Fatin Farhana Binti Ramli berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

macam mana nak buat corak bulat tu ye .. dulu pernah try .. tapi jadi ape entah ..

yana halim berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

amboiii...sedapnya nampak...meh hantar sini kat ai sikit...hihi

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

iduraz:tu laa dah lama tak post n3...tak der mood...walau tak mabuk lgsg...huhuhuuu cume pemalassss

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

sara: alaaaa sra akak baru belaja-belaja jerk...

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

hilmirda daud:tu laa pasal...mesti kena cube lagi ni bagi smooth gula hangus tu...ehehehe tu yg tak tunjuk pic ...segannnn

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

fatin farhana: bole google dik banyk yg buat demo dan siap masuk dalam youtube...

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

yana: amboiii hantar sane mau nya hancusss sume...meh laaa dtg umah huhuhuuu

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...