UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


MASAK-MASAK LAGI...MEE HOON GORENG KUNYIT..


HEPI WEDNESDAY KAWAN-KAWAN
* ___ *


lagi...lagiii dannnnn lagiiiii n3 masak.. makan...masak...makan...dan makannnnnn...sebelom pose minggu depan kan...post laa n3 makan-makan....ngeee cam laa pose tak makan yerk.... eheheheee

biase laaa ni xtvt bile My Cinta tak der kat umah die pi Tilawah Antarabngsa di KL di sobkan  aii kan coti panjang minggu lepas dok umah sendirik so bole laa godeh-godeh kat dapur kecil aii tuuuu...

ini laaa terjadi hasilnya yang sangat yumehhhh..


senang dan mudah tak der cili...malas nak kisar kunyit pun boleh laaaa
wink...wink...

memang lajooooo makan ngan panas-panas bersame buah hati si Puteri Kecik aii tu laaa




sesape nak resepi boleh terjah kakak ni punyer belog Arah memacam resepi yang simple ...
yang susah...sumeeee ader....
aii memnag suke pi terjah belog dye...memang kecuh air liur klu tgk masakan beliau....

selamat mencube kawan-kawan
* ____ *

7 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

Cik Siti Hajar berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

kak.. ni kalau tgk time pose menu ni... perghhh... mmmg meleleh air liur...

intan_blur berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wahhh..sedapnye..tliur dah nih..
bnyknye bahan..ade sotong lagi..
klu intan..boh fisball jek.. hehhehee ;)

-Sara- berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

goreng kunyit? ermm lain drp yg lain nii :)

Fatin Farhana Binti Ramli berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

terliur la .. dah la tak brekpes lagi ni ..

Cik Puan Rara berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wow ada sotong lg.nmpk sedap.

Gieyana berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

ghajinnya mummy...:-)

Fai CeritaCinta berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

mihun goreng, favourite fai! ^__^

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...