UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


RAIKAN CINTA HATI SAYA DI HARI LAHIRNYA...



assalamulaikum
* ____ *

yezzz...mulekan dgn senyuman...bile menaip dan membaca....ngeeee...

oke ...oke...ni nak tunk pada uols...yang rindu kat org nie....
tadaaaa

haippp....bukan yang bapak budak oke...yang budak cute cumils tu laaaa...mesti ader yang rindu nak tgk muke die yang cheekey...lagi...lagi skrg daaa anak dare nak jadik kakak lagi...wink..wink....

tak sedar mase berlalu dah besa dah anak aii tu... dah bole suruh tapi mak aii banyak laa ragam die...nak itu nak ini...haishhhh...jenuh melayan....kalau bab makan tak mo kalahhhh...sume sumbat dah macam lori samapah bergerak....ahahahahaaa

aipp ni nak ceta besday bapak die nak ceta besday anak die nikh...aiiik terlampau sudaa....
oke...oke...sempena we all cuti di hari bekerja sempena besday My Cinta ..we all celebrated kat JPO JB...yang kunun macam ala-ala shoping kompleks kat Luar Negara gamaknya....tapi dok sunyi tak dok orangggg...mana tak nyer kalu harge riban sape nak belikan...aduiiihhh....

nak masuk pun aii segan silu tersipu sopan ...ngeeee


My Cinta yang di rai...


yezzz...tgk anak dare tu suapkan untuk Walidnya...dgn gaye mulutnya tu...gewammm Umi tau
sweet moment touching sehhhh


giliran Walid lak suap....
lovely moment


see kesayangan saye gumbire dapat present dari saye...
sayang abanggggg


wee all punye tau...
sedap tak terkate....


design by Fossil


bertambah laa koleksi Cinta hati saye...
semuge setiap saat die akan mengingati saye....
ngeeee


satu lagi present untuk die...
perfume DOLCE GABBANA


perfume ni kegemaran die...so semuge cinta kite akan sentiase wangi dan harum umpama perfume ni...
ahahahaaa

tak mau ketiak bucuk2...
ngeee

"selamat hari lahir abang...semuge abang di panjangkan umur dapat menjalani ibadah selagi sihat dan menyayangi sayang dan juge anak-anak seumur hidup abang...di beri kesihatan yang berpanjangan...bole bawak sayang dan anak-anak ,melancong tempat-tempat yang belum kite pergi...di mewahkan rezeki untuk menanggung sayang dan anak-anak yang bakal lahir...semuge abang tak kan cari yang lainn....haishhhh...ngeeee"

hepi besday to youuuuuu
sayang ketat-ketat
love u....


p/s: sedih gak gambar mak buyung tak dok...ahahahaha
malu nak tunjuk muke yang gumuks
blurrrr 

1 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

:: Mrs.Eady :: berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

happy birthday to sayang kamu..hehehee..

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...