UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


Weeked Lepaking @ KLCC

TODAY IS THURSDAY
* ___ *

ahahaha...gitu laaa kan counting day jerk laaa ...hepiiii...hepiiii kalau da nak jupe friday...ahahahaaa
bole nak ukur jalan...sane sini sinun...

so ni nak story bile start Puteri kecik aii dapat kaki sewaktu 1 tahun 3 bulan...lama gak kan...nak tunggu die betoii jalan...al-maklum owg kate kalau gigi penoh lambat le jalan...ni Mya dah penuh dahhhh gigi ...membebel bukan main...cakap pun daaa pandai...atok...nenek...abang ...kakak...susu...sume jeles die cakap...ayooooo pun die pandai tau...geli hati tgk gelagat die...
itu laa kot die lambat jalan...Mya ni bole jalan tapi aii rase die takot2 kot...+ malassss...tu laa jadiknya 1 tahun 3 bulan baru die full berjalan...huh...jenuhhhh Umi die tak nyabo nak main kejar...kejar....
ahahahaha

so sempena die pandai gunakan kaki die yg cumils... Umi walid die bawak pi kenduri kawen  kat KL...weee...sambil tu ukur jalan @ Majid India around KL...
sonok wif hepiiii
* ___ *

jom cuci mate korang yang ngantok...
akakakaa

first time bergediks santai kat sini wif Puteri Kecik...dolu2 zaman cintan cintun...adalah beberapa kali


indah kebhagiaan itu


bukan kami jerk...
tapiii
wif atok nenek Mya..
lagi menceriakan suasane


like this peektures coz tgk Mya berjalan...


tgk tu ...cam nak kejar per ntah...
cumilskan...


skang susah nak ajak bergedik depan lens...cam2 memek muke die wat...
tgk laaa mate die tu...
* ____ *


masih tak dapat nak jejak kan kakai kat atas ni...
maybe next time kot

 

korang rase die nampak per...
jeng...jeng...


air laaa kat kolam depan tu...


merajok laaa tu bile aii tegor jangan main air...
monyok manjesssss


tgk laaagiiiii


dan hari indah itu berakhir di sini sebelum wee all ukur jalan @ IKEA...
tapiiiii
tak sempat snap pic coz Mya meragam nak main lari2 jerk...
hurmmmm
tapiiii
itu laaa bahgianya mempunyai anak + familys walau banyak kerenah...
ahahahahaa

6 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

LYAfrina berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

WAHH..SERONOKNYA.. LYA DH BERTAHUN X JEJAK KLCC

Kazman / Sue berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wahh... lepak klcc...mesti seronok ni...

Fatin Mraz berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

kali ni 'date' kt klcc sama anak la pulak ya~

Mama Ema berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

duduk KL tapi susuah benar nak pergi ke KLCC..hehehe...tapi seronok juga bawa anak jalan sini kan

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

cantik2 gambar..biler la daku pon nak ade dslr huhuhu

mama tim berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wah ber klcc lak yer..kali ni ngan mya ..best kan bawak anak jln

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...