UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


VOTE CONTEST facebook MYA...



huy geng Blogger n FB...
* ____ *

so ni nak mintak pertolongan dan jase baek uols...yang memang...memangggggg....baek hati...pemurah hati....rupawan dan dermawan tenaga pegang mickey mouse uols yang comel lote untuk gerakan klik LIKE dan penglihatan juge senyuman menatap Puteri Kecik aii join contest...
ehehehe
cehhhh poji melambung setinggi KLCC...hampehhhh

tahun lepas Mya menang contest so tahun ni cube naseb lagiiiiii
so dengan itu
pendek kan story
eheheheee...ala...korang...korangggg ...korangggggg
ni laaa aii nak minta tolong uols time hidup kat dunia ni...so di alam sane uols kan bawak amalan masing2...
so tolong la yer...tolong laaa yew.....
ngeeee



so for tahun ni pic ni aii pertaruhkan...


cute tak?muke monyoks die...

* ___ *

so jom laaa kekawaku sume tolong vote kat  LINK ni 
dan
 pi kat faNpage die Aleesa Little Zone untuk Vote 

                      CUTE BABY CONTEST
                       dan di sini laaa Mya peekteres
                                                                 
                            contest bermule
                      16 mac 2012 - 5 April 2012
                          help...help...helppp

p/s: jase korang ku kenang selamanya ...selagi nyawa di kandung badan ...selagi FB dan blogspot tak hapus dari alam maya...ngeeee ...muahhhh

kalau menang mya belanja eskrem seposen !!!

3 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

Mama Ema berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

INSYAALLAH..

Zie Madini berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

comelnya dia! good luck eh

PinKy MoMMa berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

jgn risau dah vote kt FB ari tu..all da best mya ;)

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...