UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


sexy gurl wif Ipad Kidz


hey...heyyy moning. peeps..waduhhh mood snnguh kusut kesat nak menghupdate belog skang nikh...ngak tau lor musim apo  skang sungguh mood terjun ke laut...huh.!!!hampeh...
namun ku gagah kn jue ketuk2 papan ni agar terjadi laaa satu n3 hot..akakakaaaa....
bole blaaaa..no kontroversi oke...

rentetetan ceta  PANAS semalam...
saper2 frenz blogger yang nak tau apa yang uols soal kan...so bole tgk laa yang Puteri kecik aii pegang tu..siap2 aii download video sekali...bole tonton percume...
ahahaaaaa

oke...oke...semalam tenghari aii punye tak menyabo...nak tunjuk ipad baru pada Puteri kecik...ngan tak sabo singgah kedai Rm 2.00..beli bateri...kede ko mak die ni kedai rm 2.00 die beli bateri akakakaaa...
jimat.....

ahahaha...dengan excited tujuk kat anak ipad die...
seee
muke die biase jerk...cume pelik ...ngeee
nape ipad die tak cam bapak die punyer...ahahahaaa


see pandai die cari button nak onn


try gak die tekan2 button tu...
then die nak tarik2 pic kat screen tu...aii ngan adik aii ketawakan...
ahahahaaa
gamaknya die tau benda tu tipu...
ekekekee


see ...muke cemerut die protes biskut tu lagiii sedap lagi dari main ipad tu...


sanggup menikmati biskut tu dari ipad baru....


semuge ini juga bole jadikan basic learning for Mya...
walaupun terase hampehhh...

so jom tonton video kiut  Mya...


biase laa tu bebudak kan...mule2 jerk suke...then pastu baling ntah ke mane...tu yang aii malas nak beli mainan...tapi tak tau lerrr den tertipu ngan pandangan mate yang rakus...
so now...aii sungguh becarefull tok beli mainan @ on 9...
sungguh !! tak tipu...takut tertipuuuuuu.!!!

* ____ *

6 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

Kakzakie berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Mya masih perlu bantuan lagi tapi lama-lama kalau dia guna gadjet ini boleh membantu juga kakak rasa...

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

camne bebenornye benda ni digunakan? tak penah tgk real

dwaty berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

PANDAI KAN BUDAK SEKARANG??? member saya punya anak buah sebaya kot dengan puteri... dah reti guna ipad... punyalah banyak game dalam ipad tu... bila kita suru cari game angry bird... tak sampai seminit dia dah tunjuk kat kita... bijak2

Salina@IbuAqil berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Alololo!!
Comeinya!! ;)

Kazman / Sue berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

haaa3x... ipad tu canggih tu... hanya anak3x je boleh paham...

Fatin Mraz berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

oke ar tuh dia nak main..

anak saya die yg kidz punya mmg dia x nak.. nak yg betul2 nya jer..huuhuu..

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...