UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


IPAD KIDZ... sgtttttt * POYO...*


hepi selasa
* ____ *

mood fenat tak hilang lagiiii sehhhh...kefenantan weekend round @ KL...memang terapi terbaek wt we all....afer kenyang kan poyot yg kebulur dari Jb sampai kat Weeding cousin @ Kg keramat then lemahkan bateri dgn ukur jalan @ Masjid India wif atok ..nenek Mya...akakakakaaaa...amik ko...
tapi tak sempat nak snap coz layan dak kecik yg baru dapat kaki mak oiiii...jenuh sesi kejar mengejar...huhuhuhuuuu ya ampunnnn

so later laa aii stori yup...ni nak stori yg hampehhhh kan hati aii...back @ title kat atas nun...
hurmmmm IPAD...IPAD...

memang laaa kite ni manusia kan harusssss terpesona plus nafsu serakah dek bile melihat ape ke benda yang bole di beli...lagi...lagiiii pompuan cam aii...huhuhuuu yang suke soping @ tenet...
suke lol ..menelek...nelek kat tenet survey sane sinun...cam2 nak di beli...of coz bile dah gaji...ahahahaaaa habesh punah duit dalam bank ...naseb baek bukan duet laki aiii klu duet die mamposssss lintang pukang punah hidup...ahahahahaaaa

ni hah !! penangan Ipad untuk learning si Puteri kecik aii laaa....punyer laaa lamer mengoder baru skang selamat sampai kat tangan aii...huh ...jenuh...aii sob...sob...yo laaaa dah tuan yg jual da sound kalau nak beli bagi pembeli yg bersabo...ahahahaaaa...so aii pon sob...sob...dari jan 2012 now mac 2012...lamo kan...kan...aii pun faham benda ni kan...import jauh nun....huhuhuuuu
harge tak bole bla... laaa cam harge market kat pasaraya bukit bintang setaraf KLCC tau...bukan pasar malam atau Bazar karat...huh...!!!

cam ner aii tak cakap cam tu coz jual dengan harge beze...beza...then penah aii jupe kawan bloger belikan anak die dengan harge PASAR MALAM...kan ke nyesal mak....huh...! padan muke ko...

so minggu lepas aii ni tertunggu laa si boyfrend bermotor merah berbeg 2 di tepinya...tak pun kekadang datang ngan van buatan Malaysia yang  baek budiman hantar barang2 on 9 soping aii ...dok nak melenting2...lompat kijang aii menunggu ...hampeh...tak kunjung ...frush...cam tunggu ipad beribu di buatnyer gelisah resah ...ahahahaaa

ingat...ingat  nak bawak laa benda alah ipad tu ke Perjalanan  cousin kawen supaye Puteri kecik tak laaa meragam nak lompat depan belakang dalam keta nanti...al maklum kan budak da membaso...
aleh...alih semalam barang tu samapai..semalam hari apa? ISNIN ok...

aii lak tak kije...punyer excited soh laki pi amik kat opis...hampeh tak sampai lagiii...ni nak hangin ni...alih...alih ader kat opis depan ...akakakakaakaaaa

so ko tengok laaa...Mak budak yg over siap snap peektures bagai.... tanda ipad taraf harge KLCC n Bukit Bintang...ahahahaha


lega laa hati bile tgk bungkusan ni...


jeng...jeng...


i like jugak laaa warna pink gitu...
senyum..tawar kambing plus...hati yg hempeh...


cam gini jerk rupenya...?
oder berkurun tapi ...taraf mainan dapat kat Pasar malam or Bazaar karat...


sori laaa kak yang menjual bukan mengutuk atau tak puas hati...
tapi sekadar nak beringat tok diri sendiri jangan terpukau dek DSLR now yang canggih manggih...
padahal aii pun pakai DSLR nox...tapiii dek hawa nafsu rakus ...amik ko...
ahahahaha


aku tak berapa hepi laa...tapi tak sure lakk Puteri kecik...jangan di baling udah loooorrrr...
* ____ *

hope tak laa
berebut nak ipad bapak die yang beriban tu...hari2 bergaduh ngan ipad...
ni laa anak zaman milenium...susah lol...!!

15 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

cer citer kualiti dia..nak gak tahu sbb skang glemer tol pasal benda alah ni

Cute Mum berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

kalo cute mum pon tak puas hati..
sebab tgk macam best, bila tanya biras yang beli, untuk baby okalah sebab ada lagu.. kalo budak dah besar mau dicampak2 jer.. huh

yana halim berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

berapa harganya yanty? tengok kat FB aritu rm40 je...

mimie.. berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

ye betull saya pun dah ada beli satu..
anak saya bukan nak main pun..
rasa macam apa yg dapat tu tak sama dengan apa yg kita pikir..hmm sudahnye..terbiar je kat satu sudut umah T_T

♥ Elin ♥ berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

dah agak dah...sebb ada mmber uplod tgk biasa jer..

ingtkan mcm best jer..

dan lagi 1 elin suke g bazar karat :)

azam berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

hehehehe...hahahahaha...hukhukhukhuk...mana kakak yang jual tu...nak kena gaban tu...kesian umi qayreena..

intan morsalin berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

tulah...indah rupa dari realiti kan...kita bukan main lagi xcited nak bg anak main...rasanya kalau mainan2 ni better bli kat psr mlm jer..leh tawar menawar lak tu

Tanpa Nama berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~: kualiti cam manian kat pasar malam...baisa jerk...ahahahaa

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Cute Mum : betul laaa indah khabar dari rupa...huhuhuuu

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

yana halim: itu laa hargenya...tapi kat pasar malam bole beli 4 kot...ahahahaaa

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

♥ Elin ♥: betul laaa tu elin...tertipu dek gambo...pi bazar karat lagi beshhhh

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

mimie.. : indah khabar dari rupa,,,kan,,,kan,,,

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

intan morsalin: betulaaa...kat pasar malam siap free bateri...ahahahaaa

sharEna berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

heheheh...seb baek x beli. ape kate kalo nk beli tu tnya dulu ciri2 mainan tu guane. then baru decide nk beli ke tidak =P

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

ooo sib baik tak beli
mmg penjual untung besar kan sbb bak kate umi qairina..leh beli 4 kat bazar karat..aiyohhh

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...