UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


WORDLESS WEDNESDAY


HEPIII  WEDNESDAY
* ___ *


sejak menjak ni blog ni banyak lol keluar n3 makanan...
so 
ini laaa penyebabnya...kuasa magnet tgh merajin dok dapor...
ahahahaaaa




tq My Cinta hadiahkan benda nikh...apa lagi memnag gian jew laa nak dok dapor...
semangat membara !!!
* ___ *

9 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

KAMIHIDUP berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

:)

intan_blur berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

ooo patutlaaa..memang kePATUTAN punn kene rajin..hehehehhe..
buat lebih sikit kuih tuh.nnt post kat intan..ok!!

Zulaikha Mohamad berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

bley share tak mane u beli ni n how much? tgh mencari jgk ni..hehe.thanks

ADEEYA berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Hehe :D

Jue AbdRahman berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

sama la... skang bt entry makanan je, sebenarnye sy malas nk update, tp sbb kwn2 tanye sy update gak, tp kongsi resepi je sbb tu entry plg senang nk bt hehe

Salmi Khairil berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

kiter pun ader beli tahun lepas, tapi tak buka2 lagi sampai sekarang...mood baking ke laut

Zie Madini berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

kalau zie di hadiahkan benda alah ni...mmg tak tersentuh ler benda alah ni jawapnya. hheehe

mama tim berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

nnti buat kek selalu pastu bg akk rasa tau...hehe..

kayrul-shah berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

jealousnya yanty...dah lama kayrul idamkan yg tue..mahal sangat la masih tak mampu nak beli..hehehe

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...