UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


JOM BREAKFAST..DENGAN CREAM PUFF..

JOM...JOM...MAKAN !!!
yemi...yemi...yemiiiiii


bakar samapai perang...


versi salji


versi coklet sememeh...
poyo lol deko camgini...
huhuhuuuuu


p/s: semalam gas habish ...dapat buat custard cream jew...ahahahaaaa...sian My Cinta tak leh tapau untuk member2x opis die  yg ngidam nak makan cream puff buatan aii...
sabo...sabo... next time ader mase confirm sayang wat kan abang yer ..
* ___ *

10 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

yana halim berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wah....hebatnya pandai buat cream puff....nanti ajo le ye...hehe

kayrul-shah berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

ntah bila la seru nak buat cream puff nie muncul...hehehe

KAMIHIDUP berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

gulp!

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

if bakar tak buh foil tu takleh ke ek?

ADEEYA berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Bestnyaa, beli kat kedai mahal. huhu

♥ Elin ♥ berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

ini betul2 membuka selera saya!.....

Nyue berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

umah, mak buat cream puff y letak tart kat dlm...windu nyer nak mkn...best nyerr..huhu

❤ cik ieYra ❤ berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wah . nampak mcm sedap je .

lain kali buat banyak sikit ea .
sy pun nak tapu gak.
hehehehe

Zie Madini berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

eee yummm yummm. courierkan skit...hikss

Nelly The Strange berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

ouch !! nyum2 !!

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...