UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


second learning for Mya


busy monday...
ahahahaaaa.... uols pun busy kan monday  + blues ngeee...
apatah lagi aii...huh...!! naek bersawang bersampah belog aii tak der owg nak singgah coz tarak n3 baru...huhuhuuuu
sowi laaaa ...bukan dah tenggelam dek kesibukan tapi terhgempap jerk kepala ngan kije menambun...minggu sudah ada ISO , minggu lepas cousin My Cinta pak..pak...pak..ponggggg...minggu akan datang cousin kat KL kawen.... weee bab ni paling aii sonok beb...bole jenjalan IKEA..waittt me yew KL...bagi perabesssss duet...so dalam kesibukan ni gak we all tgh sibuk menguruskan sesuatu dalam wishlish aii for tahun 2012 ni...weee ...tu laaa ceta nape belog aii bersawang bersampah....

oke..oke balik story tajok kat atas tu...
so aii beli lagi sesuatu yg bole wat learning for Mya....
so dah lame aii ngidam tikar evamatic ni...alahai omak yang ngidam bukan anak ...ecishhh apa daaaa
tak per laa omak ngidam untuk anak pandai ...kan...kan...



ingat nak letak kat si Puteri kecik tu...
tapi ader terbaca untuk berkelah pun bole....
weeee....ni yg sonok ni...rase-rase nak soping lagi satu warna lain....
cehhh tamak !!!


cam-cam kan org berniaga skang...tarik minat pelanggan bukan anak-anak ok...omak yang terlebehhh sudaaa....huhuuhuuuuu

tapi of coz untuk some pelanggan hati2 mememilih...pilih laa yg terbaek coz ader sesetengah tikar ni ado gamabar Vavisss pinky...ahahahahaaaa
nape laa wana pinky vavisss itu...cehhhh potong stim....
tapi aper pun aii berjaya terjah FB yang jual tikar evamatic for learning...memnag cantik warnanaya...
Mya pong sukeeee
* ___ *

alamak tapi tarak lak pic Mya...nanti laaa aii kasik upload...ni kes dah tak sabo nak wat n3... akakakakaaa
rembat jer pic yang hado...

so saper mumies2 yang ngidam tikar evamatiks cam aii ni leh lah terjah kat http://facebook.com/HouseOfAdawiyah
....
menarek...tertarek duet melayang 
ahahahaha

*_____*

5 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

Kazman / Sue berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wah... bagus la tikar ni sambil baring boleh belajar anak2x ni...

gadisBunga berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

buat game pun boleh atas tu kan?

azam berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

X sabonye nk pg picnic....nk tgk umi swiming..hehe haha

intan_blur berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

best..best..haritu nak oder kat on9 fb..tp dah sold out..
skrang mcm2 kan..jgn smpi tertipu suda..lagi2 yg ipad tuh..adoiii..hehehhe..

Jue AbdRahman berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

ahaha.. kat tikar pun ade gambo pig.. adoiyaii tang mane la yg comelnyer pig tu.. huhu

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...