UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


HOLIDAY ANIVERSERRY THIRD DAY TRIP @ PENANG

SELAMAT PETANG
* ___ *

Wee terajin lak oiit tangan cik nikh ketuk2 keybord...padahal...sajer nak hupdate lajo...lajoooooo coz dah banyak story dah naik basi ahahahaaa...

oke...oke...ni ceta hari ke 3 lak... still stay @ naza hotel yang hargenya rasenyer berpatutan laa untuk semalam RM 180.00 include 2 person breakfast...oke.kan?...kan....kannnnn...

jom cuci mate korang yang berhabuk tuuu...
* ____ *


some beautiful views dari balkoni bilik after solat subuh...
cantik kan...

oke time pegi breakfast




sambil makan sambil jamu mate...
pagi yang damai


station ni paling aii sukeeeee
only kids
i like pink
ahahaha...bukan anak yang suke mak yang sukeeeee


korang tgk laaa tu Mya tak reti diam daa sekarang...
huh!! gewammmm

dah kenyangggggg
jom jalannnn
hope mase tuuu kan...tak de laaa ape2 yang malang dan menyedihkan  buat kami...


sungguh pun vios car aii tu tak der GPS 
ipad ni laa banyak lol jase tau


terhenti di sini ..." CHOWRASTA "
ole-ole tanda wee all ke Penang


bajet cam kat Luar Negara lak...
ahahahaaa
sob...sob...tak lame tercapai laaa hendaknye...

Hasil mengoogle..dapat tau kat Balik Pulau ader Laksa Janggus yang sodap...zasss terus ke sane...hampe weehhh...sampai2..hajat tak kesampaian nasib baek tak jadik batu belah batu tertangkup...kuikuikuiiii
di sob kan frust mennonggeng dan tergulingggg
ngeh...ngeh...makanya dah tenghari ..penant sehhh jalan jauh nun...


membedal laaa kat MCD...
hampeh tahap gaban merajuk hati balik Hotel tidooooo

reda rajuk di hati ...kami outing lagi ke Pusat membeli belah yang baru di buka katanya


Straits Quay
memang besarrrrrrr.....banyak gak barang branded-branded kat sini...
view kat sini pon amboiiiiii...memang cuns ..sape kaki gambo
i likeeeee it


feel so good
dan smiles always

walau dalam hati sadisss...hari nak hujan...
ahahahhaa



sepetang merendek dalam keadaan renyai-renyai di Pantai Batu Feringghi Penang..


melihat keindahan Bandar Penag..
Gurney Drive

memnag meriah di persisiran pantai selain bangunan-bangunan tinggi...tempat nak shoping pun banyaks...apa tah lagi tempat nak makan bile senja bermule...

so makan malam kami di Gurney Drive


2 mangkuk sehhh sekali bedal Laksa Penang
pedas...sampai laaa ni terase nak makan lagiiiii
huhuhuuhuuuu


gerai pilihan hati aii " PASEMBOQ "
sgt sedap,...dan memacam bahan ader...
berbaloi !!! baloiiii !!!!

after dah makan kiter shoping lagiii di Baazar Walk area @ Penang Road..


memang meriah kat sini...memacam ader...sediakan laa duetnya....
kalau ikot nafsu sume nak beliiiii
ngeeee

berlabuh tirai shoping di sini
* ____ *

so sape2 nak pi penang jangan lupe singgah soping melambak di sini...

5 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

OdahOne OdahOneBizz berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wah syok ni g penang...hr2 pekena nasi kandar, laksa penang & pesembor, mmg best...mana gambo kt bt feringghi xg sana ke?

Nelly The Strange berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

dah besar dah anak akak ! ^^

Redbloodsnow berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

best nyaaaaa tempat tue :)

~izan~ berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

sampai 2 mangkuk yer laksa.mmg sedap la kalau gitu hehe..

kayrul-shah berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wajib makan nasi kandar dan charkeow teow kalau mai penang

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...