UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


HOLIDAY ANIVERSERRY SECOND TRIP @ PENANG...


HEPI WEDNESDAY
* ____ *

lalaallaaaa....mood ke laut lazy nak wat kije...ahahahahaaaa so naik kan mood bebel sket laaa tentang holiday aniverserry yang dah makin membasi...ahahahaha

oke...next entry ni aii nak share lak perjalanan yang di etruskan untuk memeriahkan lagi cuti-cuti malaysia sempena aniverserry aii..wee alll ke..... Penang...weeeewoooo...tapii sebenarnya perjalanan ini ader yang buat kan hati aii sedih namun bak kata My Cinta tak kanlaa di sebabkan satu benda or pekara kite tak leh hepiii...bukan kah kebahgiaan dan kegembiraan itu kita yang buat...so kalau kite nak bahgia kite kena cari bahgia dan gumbire itu...sob...sob...la wahai hati...so nanti last trip ni aii share ceta sadis aii tu...so now kite enjoy storyyy...ngeeee

bertolak dari Bukit Merah Laketown Resort Perak, aii bertolak ke Penang...zasss...kami tibe l/k jam 2.30 - 3.00 petang gitu laaa...


Jambatan Pulau Pinang


dapat gak aii snap 
Jambatan terpanjang di Asia Tenggara 

so oleh kerane perut dah bergedang cam Naga nak berhari Raye..we all cari destinasi makan-makan besh @   Penang...

tadaaa


ngeee
welcome to our
Nasi Kandar Line Clear


menu kami..
tgk tu Mya pun sibok asik nak minum...yelaaa orang dah beso


antara  Moment di Restoren Nasi Kandar Line Clear yang dapat aii snap...
siap ader galeri artis-artis yang datang tau..
wooo memang tol2 glemer ini kedai...

so perot kenyang bernyanyi lagu riang so kiter rehat di hotel


naza talya hotel,penang
memang terbaik !!


bilik besar ngadap pantai lagi...bole main kejar-kejar dalam bilik..
sure memang romantis malam ni..ahahahaa
psttttt

oke..tak kan nak dok bilik jew kan...simpan malam karang ahahahahaa
so we all bercanda kat pantai


love it


i love u 


see cantik kan view kat pantai
memnag besh tapii...yang seksi lagi ramai wooo...
almaklum tempat pelancongan 

tidak sampai di sini ..we all ke pool lak..


completely each other
view sebelum maghrib di pool..

tata
* ___ *

berlabuh tirai malam 
pssstttt
dengan jayanya




p/s: sob...sob jew laaa banyak noh n3 tergendala...huh...



4 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

ibuhebat berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

seronoknya jalan2 kat penang. dah lama tak ke penang...
thanks sudi singgah blog akak :)

aTy _faRed~ berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

saye pon baru jer ke penang awal tahun baru aritu..besh..walaupon jammed dan panas..;p.. gi time cny lagi sesak agaknyer..:)

Gieyana berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Don't b sad2 k..yg penting enjoyyy!

Seyess nmpak best jer tgk uols cuti2 nie..x sabar nk cuti2 next mnth gak! Weee...

Nasi kandar line clear tue x brp sedap lah..x kena ngan my taste psl pedas sket..suka mkn kt Tajuddin..best!

kayrul-shah berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

sedapkan nasi kandar line clear...terbaik

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...