UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


LAST DAY TRIP HOLIDAY ANIVERSERRY @ PENANG


HEPI THURSDAY
* ___ *

huh...dah last sudaaaa sesi trip we all ke Perak dan Penang...ngeee..sungguh cepat mase berlalu...dan sungguh jenuh ku perah otak nak menaip n3...ekekekeekeee...akhirnye berpenghujung jue trip we all...

oke...dah last day tetap wee all cari ruang menjelajah saat terakhir di bumi Pulau Pinang...sungguh pun bercuti hampir 4 hari namun masih tak habesh teroka di Pulau Pinang ni...huhuhuuuu

so meh laaa tgk xtvt terakhir we all di Penang

Jalan-jalan @ Taman Kota Lama Penang

ini laaa salah satu tempat penuh bersejarah kat Penang...banyak yang bersejarah kat sini...namun sayangnya aii tak dapat laa nak snap banyak pic...sob nak kejar mase yang ader ...ngeee alasan...sebenarnya ada alasan lain tau...ahahhaaaa...nanti aii share..


berlatar belakang kan meriah lame...
dan bendera Pulau Penang ..menandakan kami di Pulau Pinang...
ngeee


yang nikh plak berlatar belkangkan kapal yang penuh bersejarah

settle tinjauan di buat di sini ...akhirnya kami bergerak 
ke


Penang Port sebagai tanda we all akan kuar dari bumi Pulau Pinang
wooo...sedihhhhh


namun ader yang buat aii gumbire...
yeay...first time dapat rase naik feri...ngeee terjakun sekejap
memang jakun wehhh kereta naik sekali dalam feri...
dan ini juga first time dapat datang Pulau Pinang

so ini aii tak kan lepaskan peluang untuk merakamkan aksi2 cumils we all
ahahahaa


lagi besau feri niii


laut terbentang luas


see dari kejauhan kelihatan Jambatan Pulau Pinang


hepiii


hepiiii berganda-gandaaaaa

and jom jamu mate dan selera di lokasi terakhir kami sebelum sampai umah di JB


shoping-shoping barang umah kat sini lak...bagi balas dendan kesumat terendam nak deco umah ..

Lokasi : IKEA , Damansara
Menu : Meatball marveles...muffin and egg tart..yemiiii...

habesh cerita
* ___ *

8 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

~izan~ berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

seronoknya dpt naik feri..izan gi ari tu naik keta pergi balik ekeke.lps ni mmg nak try naik feri..nampak sgt seronok tu =)

Salina@IbuAqil berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Bestnya!!!! Nek feri.. ;D

Cikpuan rara berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

hhehehe hepy nyaaa.

OdahOne OdahOneBizz berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

syoknya...time dh last day sure sdih nk tgglkn penang kan...xpe pasni wt trip g tmpt len pulak baru sntiasa enjoy dgn fmily xserabut nak ngadap keje hr2 kan...

Gieyana berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

bestnyer...:)

cruise tue besau kan..kalau cruise tu masuk mesia hb slalu dpt nek..:)

Hilmirda Daud berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

jauhnye jalan..:)

kayrul-shah berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

kayrul orang penang pun tak abis jalan lagi kat penang...meatball tue memang tangkap nangis..nie yang terasa nak makan meatball...

JuJue berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

eh lain kali pergi penang cakap ahh.

link catwalkcopy cat sudah tukar ke http://jujue2u.blogspot.com ok. dah update. tq..

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...