UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


SPeCiaL Di TaRiKh 4 NoVeMBeR...

 salam selasa
assalamualaikum
* ___ *

 huwarrgghhh....asal senin jerk...blog nikh menyepi...semalam nak hupdate tapiiii line lak buat hal ...sempot2x line nyew...warrgghhh gewam aku di buatnye...so pospone laa entry lagi...hhuhuhuuuuu...so sob arini lain da ok gegas laaa hupdate dapat satu entry pong oke laaa...lagi pong daaa kena sound ngan My Cinta ...ahahahaaaa .." Sayang bile nak wat Entri besday sayangggg....? wakakakaaaa...tulaa feminat fantastik bombastik yang bace dairy harian aii...so arinikh sayang hupdate laa yew abanggg...."

oke ..go tu tarikh 4 November yang da berminggu berlalu...eheheheee tarikh tu laaa tarikh LAHIR AKU...banyak2 this moment laa paling aii suke..sweet dan paling romantik bagi aii... tahun nikh bangun pagi...sebelum solat subuh..My Cinta kejutkan aii dari todo...bukak mate warghhh dan terpampang muke  My Cinta wish SELAMAT HARI LAHIR ...syahdu ..terharu...
dan My Cinta janji nak wat special untuk aii...

korang rase ape?
kuikuikuiiiii


jom layanz klik2 hencem boy My Cinta
bluekk...takper yang perasan kan..binik die...
eheheheee


taraaaa

 * sweet pavlova *


cam tak caye laki aii yang wat...
tapiii
sile percaye


aii turut membantu untuk masukan dalam oven


redy membakar...
harap2x menjadik dan tak hangus
huhuhuuuu


hampir masak
yaho..yahoooooo
aii yang melompat kegembireeaann


deko time
paling mudahhh sembur jerk whiping cream
sob nak cepat ngap dalam molot
kuikuikuiiii


wahhh... 
belum siap deko die lak nak makan..


tadaaaa

sweet pavlova
hasil cinta suami buat isteri 
feeling wehhh mase nikh


bufday gurl


yemi...yemiiiiii
lovely


gebu dan memang setappp...!!!


terbaik laa abangggg

 " terime kasih abang sudi mewarna warnikan tarikh 4 November  buat sayang...walau tak dapat celebrated cam yang lepas2x tapiii setiap tahun pasti ader yang gempaq buat sayangggg..."
 " sesungguhnye sayang terlalu  bahgia bersame abang ..."
i love u


till then
* __ *

entri suami isteri..
anak ?
 aku sorok
tak leh kaco saat romantis...
ehem..ehemmm
pssstttt

4 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

fiza berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Bestnya dpt pavlova hasil air tangan suami ☺☺. Happy belated birthday to you.

Entry baru:

DOA SUPAYA SUAMI SETIA HINGGA KE AKHIR HAYATNYA

yana halim berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

waahhh...bukan main romantik lagi. Nak goreng ikan pun kecoh my encik hubby. Nak tunggu buat pavlova? Pengsaaannn....hahaha

PEJABAT KADI DAERAH KOTA TINGGI berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

HEHEHEHEHE...SWEET N3..BANGGA I TAU...LEPAS NI NT ABG MASAK LG YANG BEST2 YEK

Fatin Mraz berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

epi belated birthday.. =)

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...