UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


LaGiii ...LaGiiiiii YaNG SPeCiaL SeMPeNa BuLaN NoVeMBeR...


weee...weeittttt
sesungguhnyer aku bersyukur padamu Ya Allah...rezeki merimpah ruah ke atas diri ku ...bersyukur jue di kurnikaan suami yang terlalu memahami...dan terlalu memanjakan aku...walau kekadang rajuk ku buat aku muncung macam muncung cerek...bersyukur jue di kurniakan Puteri Kecil yang amat menyeri suasane walau macam nak kena darah tinggi aku di buatnye...ragam dan keletahneye buat aku rindu sesaat ketiadaan yer seketika...

 " sesungguhnyer sungguh besar anugerah mu Ya Allah... "

oke..oke...sambong ceta tajuk n3 kat atas tuutttt...eheheheeee
inilaaa yang buat aii tak tido malam bile ..aii dapat hadiah nikh...ahahahaaaaa lagak cam aku nikh wat biznez kuih lagakye..ecehhhhhh...padahal baru jerk jinak2x nak memasak...dan buat kuih..muih..kek..desert bagai...warggghhhh tapiii di sebakan hadiah nikh buat diri aii senyum meleret laaa aii...tak sangka My Cinta begitu menyokong isteri die yang sungguh malas nak memasak daa pong jadik rajin...ahahahaaaaa

aii memang tak pandai masak...tapiiii...bukan tak tau langsung...tau laa masak maggie...eheheheeeee
tapiii...aiii memang berazam laa untuk teros belajar memasak dengan lebih gigih...warrrggghhhh...
   poyo ..
* ___ *

jom close up skit hadiah harijadi dari My Cinta wat aii
tadaaaa


pas nikh kalau tak rajin gak masuk dapor...
huh..
hampeh laaaa
ahahahaaa

but nice present for me..
membangkitkan semangat sebagai isteri dan juge ibu yang mithali
* ___ *



7 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

Farrah MF berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

seronoknya dapat hadiahhhh! mesti berkobar-kobar nak bake lepas ni :)

mamashikin berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wah bestnya dapat hadiah dr suami..pani rajin2 masak yer!hehe..
sy sendiri rasanya dah berminggu-minggu tak masuk dapur..kesian hubby..sb takleh masuk dapur..muntah..

Fatin Mraz berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

best nya dapat adiah...adiah birthday.. ;)

selamat membakar ya..

hehee

nway, sila lah ke blog..ada hot from oven.. ;)

Salina@IbuAqil berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

bestnya dapat hadiah besor... ;D

Jue AbdRahman berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

jelesnyer.. moga bahagia ke akhir hayat :). harap2 sy pun dpt bahagia camni, doa2kan tuk sy :D

mama tims berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

mak ai...besar hadiah tu..tu perli soh masuk dapor selalu tu. hehehe..

PEJABAT KADI DAERAH KOTA TINGGI berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

bestnya nt petang2 bole ddk tgk tv smbil makan kek...fuiyooo...beef lasagna lg...peeeehhh

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...