UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


JaLaN-JaLaN CuTi HaRi RaYe HaJi...


   ceta raye lagiiii...
ahahahaaaa
tak per laaa da lepas pongg namun masih di bulan ZULHIJJAH makanye Raye Haji maseh terase cam jugak Raye Puase kan sebulan....ahahahaaaa

Raye tahun nikh aii sefamilys tak balik Kg pong..coz mak mertua di rumah anak nye di KL...so Mak dan ayah aii pon Balik JB ajer di rumah aruah nenek.. so sume berkumpol di situ jew..dan rumah kami berdekatan so tak worried laaa...just baper langkahh da sampaiii...so sob tak kemane beraye ...esoknye kami pi jalan-jalan hirup udara di sebuah Kg...ahahahaaaa Kg ke?...kire2x Kg laaa jauh dari pelusuk Bandaraya Johor Bharu...

so klau daaa berjalan namenye...aii sefamilys nikh kaki pozing 
eheeheeee tak sah laa kalau tak interfrem sekeping 2 gambar...ahahahaaa poyo cakaplaaa sealbum...kuikuikuiiiii

daaa jom cuci mate dengan ciptaan allah yang maha indah terhadap bumui dan mahluknye
* ___ *


kat sini para nelayan memulekan mencari rezeki di setiap pelusuk bumi allah
conpom tunggu nelayan naik kami borong seafood
* ___*


cantik laaa view kat sini...


tengok Puteri Kecik nikh pon kagum tau...


Puteri Kecik yang makin membesau...
kena panggil Puteri Besau laaa pas nikh
ahahahaa



si ayah yang sanggup berkorban ape saje 
walau jauh namun mesti dapat merasekan bertape dekatnye anak dan isteriiiiiii



si ibu yang ingin membahgiakan walau terkorban
terkorban?
ahahahaaaa terkorban anak tekak...barang makeup...dan memacam 
cehhh



oke ini laaa tempat yang kami sefamilys pi jenjalan...
Kg Pendas Baru Gelang Patah Johor Bahru

mehhhh jom ader lagiii view sangattt cantik



cantik kan?


kalau pengantin2 tu ...phewww lawe u ols...berpozing sakan kat sini...
sure tak gigit jariiii

kalau beraniii lari...lariiii laaa kat atas titi ni
* ____ *

kalau aii adehhh mintak ampunnnnn....seriauuu laaaanikh pon kena pakse..kalau bole merangkak aii merangkak kak oiiit


Mya langsung tak takut...cehhh budak nikh tgk air cam nak terjun...


dia buat kat titi nikh cam umah die..nak pi kat aku...
huh!!
jom....jom...ader lagiiiii ...view...sangat cantik


pemandangan dari jambatan yang kami dok santai2x


macam tak dalam...
jangan di sangka air tenang tak de harimauuuuu
ahahahahaaaa


dari jambatan jugak nampak view umah2x nelayan atas lauttt


boleh nampak second link nak ke singapore

oke now nak tunjuka laaa hasil yang wee all bawak balik rumah hasil tangkapan nelayan Kg Penda Gelang Patah Johor Bahru

taraaaa


ketam..besau2x mak oii sekilo rm 15.00 murah tuuu
ape lagiii balik pong daa tengahari so kami berperang laa kat dapor..

hasiil air tangan My Cinta


hurmmm....nyum...nyummmmmmm


 * Ketam goreng kunyit sempoi *

memang manis ...
fresshhh dari laut naek darat 

* ____ *
till then
tak berakhir di sini sentiase ader sehingga berakhirnye nyawa ini
muahhhh

4 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

BLADE EDGE berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

salam aidiladha...

wow.. bestnya tempat percutian tu :-)

Salina@IbuAqil berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

canteknya dear.. ketam tu mmg mabeles ler.. ;)

MamaEma berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wah, cantiknya tempat tu...

♥e'in♥ berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

laa.. org gelang patah ke..

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...