UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


SaJiaN AiDiLaDHa HoMeMaDe SuaMi ISteRi..


salam jumaat
* ___ *

oke ceta ckit pasal raye Haji tempohariiii...aper yang besh? eheheheeee...beshnyeeeeee 3 of us berayae di syurga kecil kami sendiri ..buat pertame kalinye...dan together-gether ...memesak dan berperang di sapur seawal 5 pagi....si suami dan isteri...demi menyambut Hari Raye Haji bersame Puteri Kecil....bukan tak mo raye umah mak bapak...suke2 raye di rumah sendirik ...lagipong...umah mak sebelah jew...ahahahaaaaaaaa

agak2 habesh makanan so zasss laaaa ke rumah mak...kuikuikuiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

so tadaaaaaaa


ini laaaa hasil masakan untuk kami sekeluarga...
nyum...nyummmmmmmm


 * ayam masak kicap cinta jawe *
* ___*
dari air tangan  tulen My Cinta yang tau ..
* ____ *


* Lodeh menari sayangggggg  * 
air tangan wangiiii aii tau

yang de very sepecellllll
lalalalalalaaaaa


 * sambal tumis nenas udang berahiiii *
memangggggg setapppp!!
maevelesss
hasil seni suami isteri yg bahgiaaaa

so raye Haji nikh...aii tak dapet nak pi Masjid Solat Raye coz Puteri Kecik now daaa kuat lalalak...tak mo ngan orang lain...die nak ngan Umi die jew...coz Umi die laaa paling cantik..menwan dalam duniaaaa....
ahahahahaaaaa( pasan ckit jew tu belum yang lain huhuhuhu )
kalau tgk orang lain macam tengok hantuuuu teruss melalakkkk..meraunggggg...
adehhhh sedihhh aii tgk anak aiii yg semakin membesau takutkan org ...padahal daaa setahun sudaaaa
anak2 korang takut tak ngan orang lain?


* ____ *

yeayy jumaat sudaaa
mase untuk bergumiree di weekend hariiii

5 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

yana halim berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

terel gak masak tuu....

PEJABAT KADI DAERAH KOTA TINGGI berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

weekend ni nak masak apa umi...walid n qayreena nak mamam yang best tau...mana segmen pavlova ni umi..x sabr tau

Suliana berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wah, best... siap ada nama khusus lagi :-)

fiza berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

So sweet somi istri memasak bersama ☺☺

MamaEma berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

banyaknyer masak..

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...