UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


FaMiLY DaY ...

salam khamis
* ___ *

weee lama tol tak bersiaran kan...ahahahaaaaa..al maklum bz...ekekekeee apa laaa yang di bz kan ..selain koje..koje...dan yang lain pastinyew..line tenet nikh kalah siput sedut berjalan..naik sempot aii tunggu meloding bagai...huh akhirnye pendam laa hasrat nak post entri...huhuhuhuuuuu

so nak rivew ckit laa xtvt aii sefamilys ngan big family opis dalam xtvt familys day..waktu beramah mesra santai seronok bersame ahli keluarga di department aii CSI...fuyooooo
memang laa sesangat reramai budak baru sampaikan ader yang tak baper familiar di mate aii...time nikh laa nak kenal berkenalan ngan familys memasing...memang fun of coz untuk bebudak...time nikh laa nak buli mak bapak bagi fengsan tahap impak maksima..ahahahaaaaa

dan time nikh laa bebudak nak kokot hadiah...memang sure meriahhhhh...
jom intai klik2 dari DSLR aii yang canggih ahahahaaaa org skang da pakai lagi manggih pehhh DSLR D bemacam daaaa aii still 500 d kuikuikuiiiiii


interfrem model tak berbayar dari canon

* ___ *

2 orang anak yang cumils
kakak Fatihah & kakak Emy


family Day anjuran department aii
bersiaran di Pelangi Balau Resort Kota Tinggi Johor
2 hari 1 malam


petang indah bermule ngan Sukan bapak2
ahahahaaa
keseluruhan pic tu nak menunjukan somi aii teror bersukan
ekekekeeee
poyos poji somi kan...kan...


piknik time
daaa lame tak berpiknik gini gaye...
bapak bersukan ...si mak bersukan ngan anak laaaa

* ___ *


SUKAN BARU ANAK  - ANAK TAKOT NAK BERJALAN

* ___ *

Puteri Kecik yang da panjang akal...macam2 gelagat di postnyer kat Umi dye...
pemalas nak jalan...gitu laa gaye si Mya 
stilllllll penakot...

korang rase kalau bawak nak-anak pi resort ke hotel ke ...
apa yang di tunggu...tunggguuuuuu?

tadaaaa


konpom laaa pool ngan playgroundkan...kannnnn

 

meriahhhh petang tu mandi manda...kat pool
tengoklaaaa Puteri Kecik tu ...paling hepiiii

di tambah lak kehadiran kakak-kakak  yang ramai...
hope mereka semua pon hepiiii


Diner kami yang sweettttt
pink pilihan hati kami

second day
yang sePecialllll


view pagi nan indah permai


seindah kehidupan kami


berdua yang romantis


bertiga yang membahgiakan

acara seterusssssssnyeeeee


sukan tarik tali yang mencabar
My Cinta yang berusaha keras
kahkahakahhhhhh

akhirnyer jatuh di tempat ke 2...
* ____ *


sukan for suami isteri yang romantis
especially kami berdue
ekekekekeee


sukan anak-anak yang menghiburkan
dan gelak panjang ...tesenyum kambing sampai telinga

memanglaaa sesape yang ramai anak paling hapeningggg coz die ajer laa yang kokot hadiah...
ekekekeeeee
so jom laaa meramaikan anak 
ahahahahaaaa
* ____ *
poyos statment


nikh jew laaaa xtvt anak aii yang die bole wat yang lain hurmmm tak pandai lagi yang die pandai mandi jew...
tu pon melalak-lalak tak mo naek ...
hurmmmm


tak per laaa yang penting Puteri Kecik aii nikh bahgia dan hepiii walau seakan cam tak tau paper 
ahahahhaaaaa
bile tengok orang ramai-ramai...kakak pon ramaiiiii
sangat bahgia..kan...kan...

* ____ *
tata












9 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

yana halim berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

lama dah x mandi kolam renang.....nak kena pergi ni ...hehe

ibu MZW @ farah idayu berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

bestnya jabatan dia ada wat family day...eh, pelangi balau resort tuh kat tg. balau ke?

Kazman & Sue berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wahhh... cantiknya tempat family day ni...nampak happening sungguh...

Salina@IbuAqil berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Meriahnya family dia.. ;)

aizamia3 berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

yang pasti meriah.. ;)

rara pinkmafia berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

owh takut nk jalan eh.hehehe.kena bwk g jalan2 sllu lh cm tu.

CintaZulaikha berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

bestnya mandi manda...famili day sungguh nih..

Hanya Dipinggiran berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

seronoknyer dh lama tak kumpul gini.

azam berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

huhuhu...sakitnya badan i...umi tolong urutkan badan bole x...sengal satu badan penangan tarik tali tu...huhuhu

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...