UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


KoLeKSi CaNVaS FRaMe DaRi DY WaLL DeCo

yeayyyy...!!! 
petang jap tadi  aii terime satu bungkusan dari abang posmen yang baek hati..
ahahahaaaa

sebenarnye daa lame menanti bungkusan nikh...tak sabo ...akhirnye jatuh jue di tangan ku ini...
daaa lame akak tu display benda nikh kat album Fesbuk die ..so da bank in payment terkena lak hari cuti ..
so now da tibe

tadaaaaa



suprise !!!


cantik tak?


nikh we all bertige

 

dan nikh paling lovely di hati...

so bertambah laa lagi koleksi canvas frame kat istana kecil kami...
i likeuuuuuu
muahhhh
* ____ *

so sesaper nak Canvas Frame yang berbaloi-baloi hargenye boleh laaaa searching sambil cuci mate...

tata
* ____ *



5 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

CintaZulaikha berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wow...menarik nih..ada gak pnh tgk bda cenggini, tp jam..

kaklong berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

ala....jeles nyer, nnt nak buat mcm ni la

mesti puas hati kan dpt tatap gambar kat canvas tu kan...:)

azam berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

lawa tu....cantik tu...canggih tu...x sabo tu...nk gantung tu...hehehehehe

Odah + One = OdahOne berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wah! cun...kalo letak gambo kawen pun cun gak ni...nak g ushar harganya lah...tqvm sbb bgtau

~izan~ berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

cantikkk! gambar2 tu plak ceria2 semua..mmg cun! nak gi tgk jap hehe...

tq bg link!~

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...