UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


TuPPerWaRe FaiR 2011 @ DaNGa CiTy MaLL JB..


yeahhhhh jumaat tibe....ramaiiii kan yang suke bile jumaat muncul tibe....aii ngan Puteri Kecik lagiii suke...coz bole balik syurga kami di JB....alahai umah sendiri kan lagi beh...lagi beshhhhh nak buat paper ...kat sini bukan tak suke ..suke jugakkkk tapiii al.maklum ader umah sendiri lagi tak terbatas....nak ehemmm...ehemmmmm pun bole sesuke hatiiii pssstttttttt
eheheheeee

oke-oke...nikh nak story sal xtvt weekend kiteorang last week ...memang besh dan terjue coz nikh pertame kali aii pegi tupperware fair...tupperware nikh salah satu brand yang dah lame menapak kat dalam arena perniagaan... nenek aii dah pakai brand nikh sejak aii kecil...nenek pun da tak der so warisnye mak aii laaa. kan...ehehehehee so waris mak aii...eheheh tentu laaa aii kan... tapi tak sonoklaaaa waris ke waris...aiii lagi suke kalau beli atas titik peluh sendiri..eceh wahhhh....

so dalam diam aii memang teringin nak memiliki tupperware yang cantik2x dan kemas nikah apatah lagi sekrang ader warna pink yang meruntun dan perkose jiwe untuk aii memiliki...ehehehehe
so aii ader laa beli kat on9 beberape biji...huh..amik ko bile si suami daa bersuara...jeng..jengggg...tapiii My Cinta nikh baik prihatin kat aiii ehehehehe...die bagi support lagi suh belii...amik ko...rasenye melompat2x aii nak beli...tapi tak kan aii rakus kan nak beli sertamerta ...tengok gak laaa budjet...hurmmm My Cinta pun ader gak laa suggest aii suh masuk member lagi mudah katanye cuma aiii belum rase kepingin...cume suke2 nak beli on9...
tapiii sob weekend tu ader tupperware fair My Cinta gegas ajak pi....
so aii ajak uols cuci mate kat sini ...
lalalalalalala



baguhh baner nikh mase kiteorang balik dari sabah dah tebentang sudaaa bagi mepingati tarikh keramat supaye korang tak lupe termasuk laaa aiii
ngehngehngehhhhh


di pintu masuk ader kaunter pendaftaran dan cabutan bertuah akan di adakan...
oke kaunter dalam plak ader goodies bag tapii bukan free mek oii...bayar RM 20.00 anda akan memiliki sebuah beg pink...dan berisi  BEVERAGE BUDDY COOL AQUA 2L 
whhh saper tak nak kan cam aii nikh memnag gile meroyan tgk bag pink tu... My Cinat vume tanye tak nak ke bag pink tu...pehhh aii tak lepas kan peluang mesti grab satu...huhuhuhuuuuu



tengok deko tupperware nikh...cantik pink biru...sejukkkkk
sejuk jew hati nak membeli....ahahahaha
pandai tol startegi sale marketing pikat hati customer suh sejuk untuk membeli....
ehehehehe

tupperware nikh pun bukan sajer jual tupperware tapi bermacam2x di jual...
kesihatan dan kecantikan 
itu paling utama


,skin,makeup...vitamin dewase dan kanak2x...laundry..cookware..
memacam sumer ader


ini juge salah satu barang kesihatan...
paling gelemeres rasenyer sekarang nikh kan...


yang nikh untuk barang kanak2x yang skool...bole gak kan bergaye bawak pi skool...
cantik2x...cumil ...gewamm jew aii tengok..
sib baik Puteri Kecik...keecik lagiii..kalau tak mahu di rembatnyer jugak...


manyaks2 tempat paling aii suke tengok ...biaselaaa kibenat dan freezeer ..
weee...teruje toll...kemas..rapii...
alamak...freezeer nyer tak buka lak...


oke kat sini pun di sediakan barang yang boel di beli terus dan bawak pulangggg
tapi kebanyakan nye...out stok...
hampehhh sob ader yang aii berkenan...

so sebelum keluar aii ngan My Cinte daa di gode oleh
 KAK ALHA BINTI KAHAR 
biase laa sale gurl mestilaa pojok sampai kite jadik member bawah die kan... eheheheee
so tak tergode mane pun tapiii aiii nikh tengok My Cinta aii laaa yang beria tanye itu ini...mungkin die nak aii jadik member jugak...katenyer untuk kite jugak...kemudahan ..kegunaan familys kami...ahhh tak kesahh laaa yang penting big boss bayar... weeeee sonok jugek dalam hatiiii


hurmmm bile ader karnival gini gaye...conpom laaa ader game for kanak2x... sib baik anak aii tak tau per benda...ahahahaaaaa tapi berbaloi gak menang dapat tupperware ..seyes kalau aiiii budak lagik conpom aii join this game
lalalalala


suasane kat luar cabutan bertuah bermule....
tapi aii tak tunggu laaa 

hasil rembatan..


siyok gilerrrr daat bag pink ....
sesaper yang mabuk pink tu...conpom meroyan tangok goodies bag aii...
ahahahahaaaaa


oke ini laaa koleksi milik aii sekaranggggg



dan semalam bertambah lagiii bile yang di oder on9 da sampaiiiii...
weee sonok...dapat laaa aii deco2 dapur syurga aii tu...

namun nafsu serakah aii belum terhenti untuk memeiliki tupperware lagi...lagi...lagiiii ader yang berwarna pink bagai...huh...bagai meruntun jiwe di perkose untuk memiliki...ahahahahahahaaaa
harap2x My Cinta sedari laaaa lentok maut aii mengode nak memiliki pink tupperware nak letak dalam freezeer aii yang cumils molek tuuuu dan di tambah seri ngan rice dispenser kat gobok ....
pehhh kalau dapat jawabnyer tido kat dapur laaa aiii 
eheheheheheeeee


set pink aii angan2x nak letak kat freezeer bagi semak...tapi cantik di pandang mate...


rice dispenser pasti aii miliki nak masak nasi yang paling sedap di dunia
ekekekekeee

sekian senda jumaat
* ___ *


p/s: tak sabo weekend minggu depan nak tengok travel fair la
huhuhuhuhuuuuu

7 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

Suliana berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

kat kl ni tak tahu la bila ada tupperware fair ni.. klu ada, harus la nak gi tgk.. tapi, klu poket tebal lagi seronok pegi kan:-)

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

suliana:tu laaa pasal kalu ader terus jer rembat tapi...sedihhh kekdang time2 nak beli out stok pulak...hampehhhh

PEJABAT KADI DAERAH KOTA TINGGI berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

hehehehe...masak nasi rasa tupperware satu....beli jgn x beli...lps jual jgn x jual...huhuhu

iduraz berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wah tupperware...kita pon baru berjinak2, ada gak koleksi sesikit..heheheh

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

iduraz: same laaa berjinak2 nikh...ehehehe

kayrul-shah berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

cantik tupperware2 tue...kalau depan mata nie maunya terbang gak la duit membeli nie...hehhehe

PinKy MoMMa berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

tupperware suka beli botol dia jer hehehe..sebab comel comel ;)

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...