UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


TeRiMa KaSiH SaBaH...Bahhhh



okeh...okehhhhh janji nikh n3 terakhir tentang Sabahhhhhh....eheheheeee
cume ingin mengucapkan Terime Kaseh pada Negeri Sabah of coz untuk rakyat Sabah yang begitu baek hatiiiii...layanan yang  baek super klassssss...

My Cinta tehegeh2x bawak keta ...tak satu pun keta yang hon...
memang klassssss
kalau kat Bandar Jb@ Kl mahunyer di honnn...honnnnnn beribu kaliiiiiiiii
ekekekekeke


muahhhhh
* ____ *


orang sabah memang beshhhhh !!!
kelas...tengok abang nikh siap peace malau2x sabah...bahhhhhhh
ekekekekeeee




terima kaseh juge untuk team air asia...kerusi best...makanan sedap...pilot yang hencem... pramugari yang ayu begitu superbeb sentiase senyum ngan ikhlas...
tak bodek pehhh...duet daaaa melayang kat air asia...
* _____ *
ngehngehngehhhhhh


terime kaseh juge buat abang yang sewakan kereta nikh wat kami sefamilys selama 3 ariiiii
alamak lupe nama abang tu...
abang 016-8128784
so pas nikh saper nak pi sane bole deal kat number nikh....


time kaseh gak kat peta sabah yang kami beli kat 7E ..harge tak hengat Rm 10 
lalalalalalaaaaaa
banyak info  kat sini...

kami main terjah tak der pun GPS...belasah jewww
* ____ *


tinggalaaa segale kenagan yang kami bawa balik cume kesan tapak kaki kami tinggalkan di sane...
panjang umo murah rezeki...Puteri Kecik kami lak bawak kami ke sane...time aii ngan My Cinta daaa tue...
eheheheheeeee
time tu lagi xtreme xtra advance !!


so pi Sabah ni memang tak menghampakan walau kami ader tempat yang tak berkesempatan nak pi terjahhhhh namun kami hepiiiiiiii
tu tengok laaaa wajah2x ceria kami sefamilys...ceriakan....tersenyum kan....
tandanyer memang hepiii kami di sabah...

TERIMA KASIH 
SABAH !!

8 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

Hazmin Hamudin berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wah...baru balik dari sabah jugak...6 hari kat sana...tapi tak sempat nak buat apa apa entri pun lagi pasal sabah...

Salina@IbuAqil berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

bestnya!! teringin nak p sabah lg.. last p sblm kawin masa tu kene kursus dah ler tu deme x bwk jenjalan lak tu.. x best.. ;)

Zura berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

sabah best erk..xsabar nk terbang kt sana bulan depan...

THE LEKAT LEKIT STORY berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

memang ada niat nak jenjalan sabah tp tggu lala besar skit ler

Aku Bah Nie Imah berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

terima kasih datang lagi bah . . . ^_^

Jue AbdRahman berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

tah bile le sy blh g sane.. :)

~C-K-K~ berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

haha.. ada pg ranau x.. kat sna best sejuk jer..^^

ariana berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Bestnya dpt spend time ngan org tersayang..

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...