UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


DeTik KeBeRaNGkaTaN tERakHiR @ SaBaH...

Detik terindah setelah hampir 3 hari kami di Negeri Bawah Bayu...yang conpom2x banyak meninggalkan kesan kenangan terlalu indah buat aii sefamilys...semuge kenangan itu akan kekal abadi dalam ingatan kami yang terlalu manis untuk di lupe kan...semuge panjang umur dan berkesempatan pastinyer kami mampir lagi...hukhukhukkkkkk

detik terakhir di lobi sewaktu shek out...


dadadaaaaa PEROMENADE HOTEL
* ____ *

seawal 12.00 tengahri kami chek out then untuk menunggu ke jam l/k 3.00 petang untuk chek in kat Balai berlepas ...kami sopeng untuk kali terakhir...tentulaaaa borong barang makanan....
nyum...nyum......


My Cinta kate kat Negeri Sabah nikh kuih paling femes ialah kuih cincin...macamner rasenyer...aduhyaiii sedap....My Cinta ngan Puteri Kecik aduyaiiii berebut makan kuih tu...rasenye seperti kuih drum...ala macam bentuk telinga tu....tapi cume di Sabah nikh di goreng ngan tepung sekali...hanya terdapat di Negeri Sabah jew tau cam tu.... so nak rase kena la datang maiiii
* ____ *


bile membeli belah kat sini kalau banyak akan di siap sediakan kotak seklai dan ikat cam2x jadikan beg senag....dan pekerja2xnyer memang baik hati....dan ramah... al -maklum tentulaaaa baek hati dan ramah...conom2 suh uols beli barang dirang...yek dok....
ekekekekeeeee

ape pun memang bermacam makanan  yang di jual ...beli jew la untuk ole-ole kawan2x dan keluarga....
hah !! habish kami borong sekotak besar...l/k berat kotak dan isi dalamnyer 8 kilo...
lalalaaaa takut gak terlebih had keno laaa bayar lak mase chek in bagasi....
huhuhuuuuuuuu

so perut lapo kami singgah di sini


berdekatan ngan airport kami terus laaaa singgah makan tengahariii
memang ramaiiii pengunjung...dan banyak gak choice nak makan apa dan kedai mane...pilih ajer...
yang penting halal dan sodap...
ngeh...ngeh...ngeh....


wohhh...tengok Puteri Kecik aii tu cam nak terkam jew air bandung cincau...
memang sedap...tengahari2x minum cam gini...

yeahhhhh
oder daaaa sampaiiii


mee hoon bakso yang memang sedappp...
nasi goreng seafood memang meletop...
kecuhhh sehhh
memang tak ruge dan sedap yang tak hengat...

so jom layan klik2x Puteri Kecik yang daaa sangat extreme bab makan...
aduyaiiii
fenin melayannnn


nak sikit


apa arr kedekuttttttttt


hurmmmm sodap aunty2x ..uncle2x

daaaa makan mesti lap molot 
so uncle2x ..unty2x  bole laaaa kalau datang sini makan di sini sambil jenjalan kat depan kedai nikh ader pantai....
sangat menarik !!!

zasssss
tibe di air port



amik ko bole beranak beg2x nikh...
eheheheheeee


muke2x letih tapiiii hepiiii


wahhhh tengok si kecik nikh bukan maen lagiii dapat tempat duduk cam umah die di buatnye...
cheeky gurl


ini laaa flight seblah kami..


tinggalkan jauh landasan
bye bye 
SABAH
* ___ *

yum cuci mate lak....


semakin tinggi semakin indah ciptaan allah


subhanallah


seperti di laut


time mamam
nyum...nyummmmmm


sempat soping lagik dalam flight
ekekekeeeee


out service

dan cuci mate lagiii 
terpesone dengan ciptaan illahi

semakin malam menjelma
begini laa suasane di atas


indah ciptaanmu


okehhh landing time...


yeahhhh JB kelihatan

waktu landing nikh gegaran di telinga memang sakit...aduhhhh sakit yang amat tak tehingga mujur laaa Puteri kecik tido...tu ynag die rilex jew...mak bapak die lak yang tak tahan....
tapi memang real sakit telinga ...macam nak kuar taik telinga eheheheheheeeee

ada lagi ke?
ahahahahhahaaa
tunggguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
* ___ *


9 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

PinKy MoMMa berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

yanty..gambar apa ar kedekut serius tergelak akak tengok ok..memang mcm tu pun mimik muka dia hahaha...comel!

kuih cincin tu memey sedaaap ooo..

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

ekekekeeee kak pinky memag die dahhh beso gitu laaa suke sangat wat memek muke cam bagai....

Salina@IbuAqil berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

dah nak balik.. alololo comel anak dara tu bercekak bunga sekuntum.. :D

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

salina: tq aunty ehehehee

yana halim berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

walaaahhh....best gilos. nak kena pi jugak nie. macam dah melambai2 je. hehe

hafiz hafizol berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

ALAMAK!!!!!!!! jeles kite tengok gambar2 di atass!!!


kuey cincin 2 camne 2? xpernah makan pun !!! heheheheheeee

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

yana hali: mesti piii uols lagi ramai adik beradik copn pom uols lagi besh gilerrr

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

hafiz: pi laaa ajak mak abah...ehehehe

kayrul-shah berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wah memborong sakan ye

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...