UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


MeNaRiKNYa SaBaH Di HaTi KaMiiii...


third day  @ Sabah di pagi hariiii
wink...wink...
hari terakhir nikh..we all gegas bagun dan breakfast then...kami keluar gali lagi sebanyak mungkin sejarah2 di sabah ni untuk kami jadikan kenangan terindah...meskipun banyak lagiii tempat2x menarik...indah mempersona dan bersejarah Negeri di Bawah Bayu nikh...namun...mase yang amat jelez dengan kami bertiga nikh...kami pergi jew laaa mane yang sempat...3 hari jew kan...mane laa nak cukup...alangkah orang yang benar2x tinggal di Sabah pun belum tentu da  pi sume tempat di negeri die nikh kan....ekekekeee
jangan mare orang sabahhhhhh
+ ___ +

sepanjang perjalanan menuju ke Bandar Kota Kinabalu nikh....di hidangkan laaaa pemandangan mate kiter ngan panorama laut yang terbentang seluasnye...phewww...seyesss kalau amik gambar memang cantik kau memang dabommmm...


ni depan pantai seberang jalan bedepan ngan hotel kami..


sayang anak Walid
muahhh


tak sabo nak tunggu Puteri Kecik nikh bertatih....
belum jalan daaa banyak koleksi kasut dan sandle dye...
eheheheeee


auww !!


ader rupe mat salleh bersantai tak?
ahaks !!


sajian maata di pagiii hariiii


tenang...damai..


tengok tuuu Puteri Kecik nak tiru gaye bapaknye...
eheheheee


serasi bersame


aksi model cilik
auwww !!


OMG ..bile nak habesh nikh Umi ..Walid..


kami yang paling bahgiaaaaaa
lagiiiii


gelagat paling manis sefamilys
daaaaa habesh sesiii session photg shoot di tepi pantai
jam menunjukkan jam 7.00 pagiii 
kami akan ke   " SUNDAY MARKET "

SUNDAY MARKET nikh akan ada di awal pagi jew katanya ...dan tak kan lama mungkin dalam mase 2-3 jam jew kot...kalau nak pi kenalaaa awal pagi...ini juge termasuk dalam tempat2x yang menarik di sabah...ramai pengunjung dan pelancong akan berpusu ke sini...memang pack gile bandar KK... nak parking pun aduyaiiii sesak nafas....
huhuhuhuhuhuuuu

so jom laaa jeling2x skit kat bawahhh nikh 
* ___ *


ramaikan...



banyak benda2 unik dan pelik kat pasar nikh..


pelikan ? ...daun lidah buaya...bunga raye ....itik pun di jual tau kat sini...



nikh lahhh makanan yang di jual...


nikh antara yang bole di buat ole-ole untuk bawak balik ...
bolelaaaa murah nak di bandingkan dengan harge kat shoping kompleks...
ape pun nice...nice....sangatttttt


jalan ponye ...jaaaaalannnnnnn
akhirnye aii ketemu ape yang aiii ngan My Cinta nak kan...
biasenye kami nikh kalau berjalan melancong kami akan cari FRAME ...
yang melambangkan daerah...tempat @ negeri itu...
so aii dah jumpe aiii terus sambar...so bole laa nati aii FRAME kan pic2x menarik kami...
yahoooooooo !!!
sanagt cantik FRAME nikh...unik !!


klik2x kami bertiga sepanjang di 
 " SUNDAY MARKET  "


hurmmmmm
panas nikh...tilll then Umi saye kate
nanti sambung n3 lain...
tata
* ___ *





7 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

So Shy Lady berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

pndai bgaya jugak si mya ;P
wow jualan segar dr ladang nmpaknye!

Salina@IbuAqil berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

alololo comelnya model tu.. culik kejap bleh? hik3!!

ade2mama berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wahhh posing sakan ank ywe eheheh..
mahal x brg kt sne??

iduraz berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

comeinnyer si kecik tuh....ala, gi sabah eh..jelesnya...nak ole2 bole?

PinKy MoMMa berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

kalau pergi berjalan memang akan cari hasil kraftangan tempat tu kan yanty..baru ada kenangan yg boleh dikonang nanti hehehe

Elie Lily berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

model kecik tu comel sangat la!! :D

kayrul-shah berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

ala comel betul puteri kecik..dah pandai posing gaya model sekarang nie

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...