UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


BeRSeJaRaH DaN UNiKNYa @ SaBaH...

oke -oke...sambung n3 SABAH lagi...weeee

* ___ *

jom - jom tengok lagiii ape yang ader di sabah...oke pas balik dari SUNDAY MARKET dalam perjalanan nak ke saner kami snap ARTKINSON CLOCK TOWER yang bole nampak dari bandat...memang cantik dan namapak kesenianye...apa lagi...jom laaa aii kasik tengok pic2 besh gedik aii sorang jew coz Puteri Kecik titon mase nikh...so ader pic aii jew laaaa

* ____ *



cantik kan cam kat luar Negara kan...kan...


hepiiiii * __ *


bole bace kat tugu nikh tentang sejarah menara jam nikh...
dan boleh rujuk  sini jugak

oke-oke kesuntukan mase untuk mengejar sume...so kami mesti singgah pula di 

SIGNAL HILL OBSERVATORY


ader apa di sini...Ochhh ...di sini laaaa paling aii gemari... sangat indah kalau benar2 di amati di sini... dari atas nikh  kite bole laaa lihat permandangan seluruh SABAH... yang sedang pesat membangun...sungguh meriah...jugak bole tengok laut ynag terbentang luas...


kat sini gak di sediakan kerusi-kerusi yang menghadap ke arah bandar dan laut



gayat tak korang?
huhuhuhuuu


masuk free ...amik jew laa gambar sepuas hati tak der saper nak marah...
ahahahaaaaa



dari atas nikh pun bole nampak menara jam tadi tau...


cantik kan...kan...


klik2x kenangan manis di SABAH yang unik dan bersejarah


wooooweeee
yang nikh mase dalam perjalanan semalam balik dari KINABALU PARK
so aii snap laaa mase kat trafik light ...tenguk tu cantik kan laut dan sungguh mempesone laaa dengan keindahan di SABAH


3 of us di MENARA TUN MUSTPHA
juga di kenali sebagai BANGUNAN  YAYASAN SABAH
unik laaa bangunan nikh katanya tertinggi di sabah...juga menarik sebab bangunanye seperti sebuah botol...

jom tengok lagi ape r yang dapat aii snap 
lalalaalalalaaaaa


inilaaaa Masjid Bandaraya Kota Kinabalu Sabah


Masjid nikh terapung tau...tapi sayang mase aii singgah tak dapat laaa nak snap membuktikan yang masjid tu di kelilingi air...tapi tak per bole laa korang klik kat google untuk membuktikan kata2x aii nikh...
lalalalaaaaaaaa


ya allah anak saper terbiar nikh? 
huhuhuuuuuu 
ngewww sedihhh nak tinggal kan SABAH ..
ekekekeeeeee

* ____ *

11 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

misya berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

cantik juga sabah ni kan?

Salina@IbuAqil berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Uishhhh!! Gayat gak tp cantek ler permandangan dia.. ;)

ibu MZW @ farah idayu berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

bestnya dia jalan2 pi sabah...nak ole2 sabah..huhu~

Pen Biru berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

menara tu dizaman kegemilangannya , dialah yg paling tinggi skali..tapi skrg dah tenggelam degn bangunan pencakr langit

❤ nailyshofiatunnajwa ❤ berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wahh ~ bestnya dapat pergi sabah~
jelesjelesjeles. hek3. xD

Qaseh dalia adelia berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

jgn lupa ole2

Qaseh dalia adelia berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

jgn lupa ole2

SYANI berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Tak pernah sampai Sabah lagi...

Jue AbdRahman berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

jelesnyer tgk org g jalan2 huhu

Jue AbdRahman berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

alaaa... tak jumpe link yg nak vote tuh, bg balik bleh.. hehe

PinKy MoMMa berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

gambar last tu sangattt comel ;)
kesian sampai dah tercabut kasut dia huhu..penat ke tu?

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...