UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


JJCM @ SeNiBoNG PeRMaS JaYa PLeNtoNG...


biler dah gaji ...ngehngehngehhhhhh
di sini laaa kiter membako duet

*  ____ *

yang penting my familys hepiiiiii



kedai pilihan kami walau terlalu banyak kedai kat sini so kami try kedai nikh laaa


deko2x kedai makan nikh...
cuns gak


sangat sweet dan romatis


pilihan kami bersila laaa senang skit...lagik..lagik ader si kecik tu... senang skit die nak dok memain..
eheheheeeee


jom pilih menu !!!
lapo daa nikh.....


air kelapa yang freshh ...beshh


Lobster..lala...udang kecik ke biase ke ...sume ader..





pelbagai aneka ikan untuk di masak or di bakar..


ketam...yang paling umphhh...sekilo RM 55.00
berbaloiiiii


muke lapo...
ngeh...ngeh...ngehhhhhh


oder da sampaiiiiiii
weeeeee weeeeiiiiitttttttt
* ______ *


aie gelas besor...

fresh oren ngan my peberet...epal blended...
slurppppp !!



kerang berlada....
sangat sedap sambalnyer....


ketam sekilo 
eheheheheee
ketam goreng kunyit...
sangat sedap...rangup...dan manis freshhh


oke mesti laaa ader yang berkuah kan...
tom yam campur
sangat pedas
tapiiiii
maevelesss


memang berbaloiii besau tau ketam tu...  

jom intai lak si Puteri Kecik aii mamam                                                                                                     


tengok laaa tu cam nak terkam makanan depan mata die...
gewam jew die tengok ketam tuuuu
sob...sob


muke konpiden nak mamam yerk sayanggg


cube2 amik ehhh ketam tu...
tak takot langsung walau ketam tu gabak besau
ahahahaaaa


nyum...nyummmm ...dapat rase 


mak aii laki saper nikh...
huhhuuuuuuu
licin sume di bedal....


muke daa kenyangggg
makin tembam laaaa pipi asik dok makan jew...
ahahahaaaaa
yang penting we all bahagiaaaaa

* ____ *

till then 
babaiiii


6 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

Kakzakie berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Teringin pulak kakak nak ke sini. Belum pernah pergi. Nampak bestlah...

ummie-shoppe berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

sedap ketam.. besor sungguh :)

PinKy MoMMa berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

sukaaa pegi kedai yang deconyer cantik ;)
wah dak kenit pandai ke nak makan ketam tu huhuhu

Fatin Mraz berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

ikut muka abah dia ya.. =]

kayrul-shah berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

besar ketamnya..tak pernah makan ketam masak macam nie lagi kalau g kedai makan..

THE LEKAT LEKIT STORY berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

semua makanan tu x dpt menandingi comel anak dara sorang tu. lebih geram tgk dia dr ketam.. kekekeke

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...