UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


MaMa - MaMa BloGGeR HoT..


SALAM JUMAAT

* ____ *

so nak ceta last week aritu pas bukak pose kat MUTIARA HOTEL, aii ngan husband da rancang nak ke rumah Nani mama Kasih tuan ponyer blogshop coz aii aderla sopeng baju tok Puteri kecik..da janji lamer nak jengah juper mama blogger nikh tapii al-maklum supeb buzy ponyer Umi Mya nikh jadi terpatri laa janji kami  juper sturday lepas...sonok jugak dapat juper kawan2 bloger sambil juper sambil sopeng...eheheheee... siap bawak tokei bank saper lagik My Cinta laa so senang ckittt nak sopeng letak jerk bayar...letak jerk jeling bayar...ngeeee

* ____ *

so biler juper first time mesti laaa malu2x kambingggg tapi tak laa terpusing senget..ahahahahaaa..cool jerk...nani pun peramah samer laaa ngan aii terpoji diri sendiri lak  abaikan * __*
dapat laa juperkan Kasih ngan Mya kegilaaan ramaiiii ecehhh pasan lagik huh ! * __ *


Mya sekarang daa muler kenal saper sergah conpom nangis...takot... tapiii .... kalau someone senyummmmm meleret..conpom dye sukerrrr ...itula habit si Puteri Kecik nikh ehehehehe


tengok tuuuu dahhhh nangisssss



ini laaa kami yang malu2x kambing ...control  

* ___ *

alamak daaa habesh pic...terskettt lak pic kali nikh kalau tak cam biaso satu album aii tempek...sori Nani tak banyak lak pic ..lain mase kiter juper kiter snap pic2x ceria lak...

SALAM PERKENALAN

NANI a.k.a MAMA KASIH

sesaper nak soping baju bajan cumilss boleh klik SINI conpom cumilsss cam Mya...ahaks!



12 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

-Sara- berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

best dpt kenal teman alam maya ni kan ;)

fa-in berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wahh best nye!
hmm comel2 nye bdk kecil tu :D

~aku dan die~ berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

heee~comel je dia nanges ;D

Jue AbdRahman berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wah.. siap berjumpa kat luar lagik..

アヌム ちゃん berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

comelnye topi dia..heeee

Hanani berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wah, yanti dah update entry anak2 kita berjumpa ye....tq sebab dtg umah..nnt kita jumpa lg ye...mya sangat geram menengoknya

si cantik sally berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

alololo...sedeh saye bace kisah ni..sweet gile..salam knal2 yekk..n follow bck u

noraizuraMasoud berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

umi Mya...hai..zu dtg mmbalas tinjauan...hehe..done folo u..folower ke 989..lucky nmbr..=)

Nuff4u berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

singgah petang

Qaseh dalia adelia berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

dari alam maya ke realiti ..bila kita nak jumpa lak ni sis hehe

dill berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

comelnye baby

dill.

PinKy MoMMa berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

bestnyer bebuka di luar..akak ari jumaat ni baru dpt cuti memasak huhu..tak sabar rasanya :)

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...