UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


KuaLa LuMpuR tunGGu KaMi BeRsHoPiNggg....


auwchh kawan2x ,uncle2x, aunty2x nak tau ark Kuala Lumpur tunggu kami  sefamilys  nak 
SHOPING raye...

* ___ *



google  gini pic
Pasar malam Jalan Tar membakar semangat aii sefamilys nak bershoping...


sogo berdiri tegak yang akan menyambut kedatangan kami...huhuhuhuuuuuu

oke tibe di Bangi.. kami landing kat ala-ala homestay kampung...besh jugak..ngeee bukan per, budget sehhh nak soping bagaii kena saving skitttt ...oke laa tu dapat tido selesa pun daa kire oraite laaa kan...



deko depan lobi


ala-ala kampung dalam bandar


bole tahan laaa...selesa + deko kekampungan


ruang tamu

setel rehat kan kaki drive goling2x atas tilam empuk ..kiter orang bedezuuuup ke Kuala Lumpur Pasar Malam Jalan Tar..yeayyy...soping....sopinggggg


still gini laaa KL jem...jem...jemmmmm...hurmmm berbuka dalam keta laa aii bersamer My Cinta..uishhh...suap menyuap gitu romantis..ngeee


ujan kan...tu laaa makin tak bergerak keta...lemau lol..dalam pale otak daa pikir conpom susah nak park keta..belum tersesat lagik...al-maklum turun KL sesekali ...biler dtg conpom luper lagi jalan...eheheheeee

* ___ *

so memang meriahhhh...memang hapeninggg giler...memang peeer yang aii idamkan jadik kenyataan ...semua lorong di masuk..tembus saner sini walau dalam keadaan ujan namun aii ngan My Cinta gigih cari baju raye...memang murah laaa...kalau kat JB memang tok dapat lorr...namun biase laa daa malam dengan bersesak tambah hujan aii cari aper yang kamii nampak jer laaa ..kaki pon cam nak tercabut daaa

* ___ *

tapi nikh pengalaman besh laa sangking nak beraye sakan..lagi-lagiiii adernyer Puteri Kecik...so kami balik awal dok ar ronda2x Bandar KL sob  Puteri Kecik pon daaa kehujanan plus kepenatan tahap dewa...ekekekeke


hasil sopingan di Pasar Malam Jalan Tar Kuala Lumpur

dapat laaa sehelai songket,baju kurung Puteri Kecik,brooch,baju kurung untuk aii dan ade laaaa beberaper barang laagiiii so pulang awal sok nak sambung bersoping lak di SOGO...

Oke adios..Entri bersambung

* ____ *

















4 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

Jue AbdRahman berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

sogo memang padat ar time bulan pose ni, ape kate g mid valley plak, besau sket dr sogo.. :D

Ainul Hayat berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Salam Kak (nama akak ape ye? HEHE).
Saya panggil Ummi Mya la eh.
Wah....sopeng baju-bajan kat Jalan TAR ek. Meriahkan kat situ tapi kompom sesak gile.

TQ sudi dtg & follow blog saya. Saya pun dah follow blog akak.

...sWeeT uMi... berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

amboi ni semangat raya betul ni hehehe...sanggup redah jem bagai sbb nak shopping ihiksss,caya lah (^_^)...umi gak la dah lama tak ke sana huhuhu...

PinKy MoMMa berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

tunggu sogooooo...minggu depan ai sampai hahaha..

nape nak check in hotel depan sogo tu jer..murah pun murah below RM100 :)

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...