UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


MUTIARA HOTEL KASIH BERTAUT




lame sepi blog cap sardin cap ayam aii nikh...kire mahal la tuuu eheheheee MOOD ke lautttt nak wat camnerrrrrr.jari pun seakan malas nak ketuk keybord nikh...tapiii semangat blogging di usap2 agar terus kuat nak membebel kat sini demi Dairy sweet swettt sesedap coklet buat si Puteri Kecik..* __ *

sebenarnyer MOOD aii BW kat FACEBOOK menari gelek survey baju bajan cumilss for rayer si Puteri Kecik...so dok leka intai2x jeling2x usya2x tuuuuuu yang teelalai nak hupdate...so daaa satel tinggal tunggu baju bajan cumilsss sampai ke tangan so nikh aii hup date lelaju keretapiiiiiii ...gedekgedekgedekkkkkk....

* __ *

Jom LaYaN..


yeahhhh...Umi ngan Walid bawak sayer  pi mamam kat Hotelllll...


sweet wish for me sefamilys..ahaks


muker cool tunggu nak bukak pose


kami pon tak sabooo nak bukak pose..


starter menu pilihan kami..


My Cinta  dengan menu pilihan Nasi ..Lamb Kuzi ..berserta ayam tandoori...nyum...nyummmmm



nasi empet ,sate,rendang TOK huhuhuhuuuu ... memang meletop rendang Tok..marbelessss korangggg

SECOND ROUND


Lamb Kuzi


kueh teow goreng


pemanis mulut..kek kecik tapi rase fuhhhh ...meletop!


terbaik !!


kenyang !!


Gorgeous Familys

habesh makan kami turun padang jengok2x kawasan MUTIARA HOTEL sambil snap klik2x ngengade kami 
hahahahahaaaaa

* ___ *




kawasan luar tempat orang2 memelih menu naka mamam..satel makan kami solat then..

bayar ...


2 orang ponyer mamam...precious mement 2011


apa lagi korang boleh jugak KASIH BERTAUT sempena Ramadhan nak makan2x besh cam kami...
call ajer oke..bayar nafsi2x...ngeee

* ___ *

SELAMAT BERBUKA UNTUK TODAY !!

10 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

rara pinkmafia berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wow manyak nya makan.berbaloi2 =)

mama tims berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

amboi bukak pose kat hotel..best tu..

aizamia3 berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

si comel yang tembam.. ;)

❦ a.y.u ❦ berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

mya pose tak??ehehehe

Hanani berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wah, sedapnya..tingin nak g tp takut tak termakan dan nnt msti sibuk nak pegang2 kasih....tak dpaat feel makan lak nnt...

aNa d'sKoDenG berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

dapnyer...

ainnoraini berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

meriahnye...makanan pun menyelerakan...

Rozita berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

amboi.. boleh tahan harga... pernah tidur sekali je kat sini tp mmg bilik dia best la..

アヌム ちゃん berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

bestnye mamam dekat hotel ye :)

kayrul-shah berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

sedap nampak....tergoda plak nak makan2 macam nie..hehehe

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...