UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


LaGi...LaGiiiii ShOPiNg RaYe Part 2



SALAM SENIN

* ___ *

ari nikh nak hupdate ceta shoping lagik..ekekekeeeee...shoping ...shopingg...shopingggggg selagi tak raye selagi tu dok pikir nak ke soping complex akakakaaaaa...orang lain lor bukan aii tau..
habesh saper ?? musnah hidup * __ * aku laa tuuuuuu

so balik weekend di JB biase laa pogram kami sefamilys jalan ke tempat sorga iaitu bershoping ..kami ke Plaza angsan yang paling di gilei ramaiii tak kire laa sekitar dok JB @ Singapore @ mane2x laaa yang berbas2x duyun datang..lupe lak nak nak snap tunjuk bukti...ekekekeeee 
mase tuu daa penat shoping yang terlintas kat pale otak nak balik bukak baju dan tidoooo 
*nakal la tuuuu*...pikir bukan2x ...fenat bersoping laaa terapinyer salin baju n tidooo...  

jom la same2 tengok klik2x yang sempat aii snap...


so cari lagik bahan raye  tok My Cinta di siniii



baju lelaki sememangnye mahal ...memang laa kan lagi...lagiii yang berjenama..
kalau kat JB nikh DANIAL HAIKAL paling gelemer laaa dan buatanyer pun cantik  dan halus...

berbaloiii



tengok pekerja sporting habesh...nak snap jew diorg tengok aiii *  _____  *
layanan baek..mestila terbaek sob nanti kalau kite beli ade la duet gaji diorang kan...


songkit terbaru...menawan hatii My Cinta



antara butik2x yang bersepah kat level bawah 
cantik...dan mahal huhuhuuuuu


capal Hang Tuah handmade 
satu dah kebas....so chek it out ..cari barang aii lak ekekeke



WooWeeeee rambang mate...naik berpinar...


yeay ! ! yang penting dah dapat...

so kami turun lak nak tengok kuih raye...tapi tak beli pun..tengok dan telan air liur jew...



memang sesak ! ! sesak ngan orang...sesak ngan kuih...


muke cedih tak dapat beli paper... .ahahahhaaaa



Semuge hari raye penuh kemeriahan dan bererti buat kami sefamilys
sebab kami da bersungguh dengan jayanyer nak memeriahkan RAMADHAN & HARI RAYA 
besame Puteri Kecik kamii..

* ___ *



16 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

kayrul-shah berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

bila dah ada anak nie...shopping sampai raya la ye..hehehe

asnizaziz berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

salam perkenalan..selamat menyambut hari raya :)

AnneRaini berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wah rindunye nak gi angsana..dah lame giler tak ke sana...

PinKy MoMMa berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

aih tak sabar nak balik KL ni huhu..melambai lambai pulak suh cepat datang hahaha

aizamia3 berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

ai pulak hujung minggu ni akan mula shopping..

Kakzakie berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Mya semakin besar mesti semakin bijak utk menikmati hari raya. Shopping pun mesti ikut busy jugalah dia....

ummiarissa berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wah!meriahnya shopping...meriahlah raya kali ni...ni tengah tunggu budak habis skolah Jumaat ni...lepas tu nak balik KL shopping...lambatnyeee...

mamaNoriz berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

abis kosong angsana tu...hehe

mmg teruk sesak angsana kan, sya tak sanggup nak redah...huhu

aniswany berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

SOPING RAYA SAKAN =P

BTW THANKS FOLO ANIS =)

#SELAMAT ARI RAYA

_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?4fee048bddf94525f342a96f4e058c92

kocix! berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

amboii sakan no!
shoping tu agak2 skit supaye x membazir..

hehe slamat shoping!

ahsfantasy24 berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

akak!!
soping sakan yew.. hehe
1st tyme dtg cni, love u too!
folowing~ ^^m,

Aisy Nasiha berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

plaza angsana....rindu lak tgk2 gamabar tu...ingat lg masa berbut2 shopping sana 3thn lebih....

aimaniman berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

plaza angsana.. dolu2 masa kat kota tinggi akak selalu sopping sana, la nie kat klang.. mana ek? akak p JJ bkt tinggi @ bkt raja je..sopping lae.. taun ni berganda2 bajet akak lari sbb girl akak dah ada dua, kene beli sedondon.. boboy punya pon mahal gak.. garu kpala je la abah n mama.. jom sopping lagi???

yana halim berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

woaahhh.....sakan mung ye? eden pun x dan nak sopink2 utk diri sendiri lagi. huhu...

Hana Soffelia berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Yang comelel kat atas tu ke pemilik nama Mya El Qayreena Azryan? Sgt indah sekali nama tu. Suka. ^_^

btw, if g shopping hujung2 Ramadan ni, memang ramai gle orgkn. Tapi yg tu best sebenarnya, sale pun makin melampau. hehe

Wah, ada bli brg Carlo Rino. Kasut ke handbag? hehe Hana kuar teringin nak bli handbag Carlo Rino tp memandangkan nak khwn, simpan hajat tu dlu. bli kasut je. :-p

yaya berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

sya pun beli bju raya kt angsana JB .. cntik2 semuanya but mahal kn ? ;)

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...