UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


BeRKaSih SaYaNG di BuffeT RaMaDHaN M SuiTe HoTeL JB

SALAM SELASA

* _____ *


rini Umi sayer nak hupdate ceta tentang familys kecik kami buke pose kat Hotel lagii ..
siap pakai baju kurung dan baju melayu siap sampinnnn ..cam nak beraye..Walid saye tuu
Jom ready same2 aunty2,uncle2x dann tawan2 kite tengok klik2 tantek dan makanan yang setap2 kat belog saye nikh..



ini laa M Suite dulu Umi saye cakap... sekarang dah baru..tapi Umi saye tak snap la bangunan baru hotel ni 
sowi lain kali yerk...


tantek kan deko eya...


suasane raye 

Jom tengok deko space makanan lak


bubur lambuk


sejuk dan panas... manyakkk pilihan 


satay ayam & daging


chiken & lamb grill


abang chef tengah goreng kueh teow..senyummm jew


kuih muih...kerepek...buah-buahan..steamboat...bubur nasi..jeruk...
memacam laa ade di bahgian nikh..pilih ajer


kat cinie pun ader pilih ajer ..kalu dak tecik mesti nak ice cream kan...ader kat cinie


arrrghhhh fenin manyak makanan tapiiii saye tak leh mamam...

Jom tengok per Umi saye mamam



nasi putih...ketam black paper..udang sambal hijau sedapp sangat..

Walid lak mamam per..


nasi putih asam pedas...telur dadar jew

saye lak...

.

erggghhh...tengok orang mamam ajer..saye mamam biskut jew..


Jom tengok per lagi ader atas meja kami..


bubur lambuk marbeles..


chiken grill


lamb grill


ice cream


kek dan jeruk


muaaahh memang sedap dan kenyannggg 
reaksi  My cinta


out of service..di atas kerusi  pon bole jadik
ni gaye anaknye kekenyangan , kalau Umi ngan Walid dye gaye cam ner yerk??
ekekekekee
* ____ * 


berbaloi laaa 2 orang makan kan..kan..sesekali makan sedap...tempat mewahhh...
spend time bersame..berbaju melayu si jejeka tampan ..bersampin ala-ala jejaka melayu terakhir..
berbaju kurung ayu ...bermanja..bermesra bersamer tersayang
 keluarkan kos skit tapi impaknye pasti banyak..amen..amen...

so korang pun boleh kalau mau..call jew untuk tempahan


12 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

Kakzakie berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Kakak pergi sini sebelum puasa tempohari tapi tak adalah buffet ramadhan....

Mya keletihan sampai tertidur. Cutelah dia....

kocix! berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

rm139???
pergh 20 org pon boleh makan kat kedai biase.

hotel la kate kan kan..
sedap betollll!!

Qaseh berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

betul xsalah sekali sakala mkn sedappp22 berbaloii2

PinKy MoMMa berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

haaaa nampak kambing!
mau encit papa lompat lompat nak lagi ni hahaha

Qaseh dalia adelia berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

pehh 139 tu ..hihi mmg fening

aimaniman berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

sedapnya.. mama buffet kat kantin sekolah je lem iftar jamaie sekolah mama.. time lain berbuka ngan anak2 je kat rumah.. jimat duit dan dapat makan sepanjang malam lagi.. memmang jenis perut melantak btul la..

mama tims berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

waaa...bestnya buka kat hotel..kita bila la g,nak bawak 4 askar tu lagi...hehehe..

Hana Soffelia berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Wah, bufet kat sana ada ketam blackpeper. sedapnya..

mamashikin berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

tak berpeluang lagi stakat ni buka puasa kat hotel...bestnya..

mamaNoriz berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

mahal nye mya!

tpi klu kena dgn makanna takpelah kan sekali sekala...

i tak mampu uuu :(

Dr. Ben berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

comey baby

nadia fatihah berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

ololo, sampai tertido dia kenyang. huhu

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...