UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


PuTeRi KeCik @ SiNGGaH SaHuR...

PaGi DaLaM PeRJaLaNaN Ke MeRsiNG..
L/k jam 4.5 pagi 
Program singgah sahur @ 
Kedai Mamak Kota Tinggi Johor ...


anehh oder..


letak cinie makanan tuuuu


roti kosong ...


nasi goreng kampung telur mata...


urmmm dap nye...cam nak terkam jew..


sabo jerk laa


urkk nak la ckitttt...


urggghhhh gewammmm...muke dah nak marahhh niiiii

* ____ *

keletah Puteri Kecik sewaktu singgah sahur di kedai mamak @ Kota Tinggi Johor..budak tecik nikh memang tak tau mengantok ..pantang Umi ngan Walid bangun dye pun ikut bangun jugak...macam dye pun nak berpuasa...alahai anak..anak...


menguap daaaa sayang Umi nikh...
sob dye da menunjukan hint ngantok, maka kami teruskan la perjalan  ke Mersing secepatnye
mengejar waktu untuk pergi kerja..cari duet banyak2 untuk shoping dan melancung huhuhhuhuhuhu

sekian singgah sahur kami di Ramadhan 2011

* ___ *

23 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

ZWAN SABRI berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

bagusla puteri kecik tuu.. kecik2 lagi dah pandai bersahur.. ;)


MySuaraBlog: Awas Lelaki Berumur 15-25 Tahun

Hana Soffelia berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Hehehe sian dia. Smpai menguap tggu Umi n Walid siap bersahur. ^_^

mama tims berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

alolo...comeynye..diam jer dia dok dlm bby chair tu..

Sofya berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

sweet sangat n3 ni

Bro ahmad berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

cutenya geramm, salam ramadan

Kakzakie berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Kesiannya dia pagi-pagi kena bangun sahur juga ye... sampai menguap besar. ...:)

yatie Awang berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

puteri kecik pun nak bersahur....

tentu makan lebih pada orangkan? haha

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

dak tecit mamam apa? marah ah dia umi ngn walid mkn shedap x kasyik aye citit

Hanani berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

ish, so cheeky muka mya...comel...

aimi adilah berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

chomel ny ank akk... seronok tgk telatah dye :)

TiraTaec0oL berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

kim salam kt baby...hehe

Qaseh dalia adelia berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

besnya jadi puteri comel nihik2

Hazmin Hamudin berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Untung Mya El Qayreena Azryan sebab dapat umi dan walid yang sangat penyayang.Sampai ke url blog pun menggunakan nama puteri kecik ni :)

Fitrihadi berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

alololo pandainya baby tu buat reaksi muka.. hihihi

Maya Mayana berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

biasalah budak kecik ni,si kecik kat sini pun ikut bgun sahur gak...

pssst kat kampung saya pontian ade lagi oren tu :D

Marina berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

selamat bersahur...

Aimifiqa berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

comelnye puteri ni. mata dia bulat~

mamawana berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Assalam

Mya comel tak sejuk ker pakai seksi tuu....

Jue AbdRahman berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

amboi.. org sahur dia pun sahur gak.. alolo...

Adinda Amy Sensei berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

cutenye!!!

Gen2Merah berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

alalalala.. comeynya.. saya suka tgok gelagat kanak2 ni.. ngeee~

salam ukhuwah... salam persahabatan

Siti Mashitah Saidin berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

comelnya!!

kayrul-shah berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

aik puteri kecik cuci mata jer ke..hehehe

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...