UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


SuNdAaY..yAnG mEmBeNgAnGKaN...

sALaMmmm...bertemu selasa kiter di arena blog...huk...huk...


pewww...tajok entriii "BENGANG..."memang bengang pon...sunday yang pasti menyebalkan kami sefamilys akibat dari satu restoren nikh...nanesssss kami sefamilys ....

mesti korang nak taw gak kan...naper kami sefamilys bengangggggg habeshhhh...sunday tu kami kuar nak jenjalan pastinyerrr...so kami singgah di Jusco Tebrau City..jam menunjukan l/l 1.30 ptg kami solat doluuu...lately My Cinta raser perot berkeroncongggg nyanyi lagu rock ader lagu jazz pon ader ahahaha....so kami sefamilys naek ke tingkat atas meluru ke Food Court...ekekeke tergelak besorrr biler nengok Renovation...so aper lagik di sob kan My Cinta suker ngan nasik ayammm...kami carik ajer restoren yang tak penah sekali kami jeling lagik pandang pon ngak penahhhh...tetiber kaki kami meluru ajer masok dan carik tmpat dudok...dari fest imprission...nice restoren...cam sedoppp ajer...arghhhh dudok ajer laaa...lagik pon aii macam tak teraser maou mamam yang berat2...just santai dan temankan My Cinta bersantap...



U oLssss taw kan name restaurant nikh...tgk jerk jelas2 key...


macam beshhh jerk nengok...jom masok kiter cuber doluuuu.....

^ __ ^


kami masok restauren tersebot l/k 2.00 ptg...ponyerlaaa ramaiiiiii orgggg...al maklum weekend kan...di tambah food court closesssss...ehehehee...so ramaiii laaa pengunjung serbo ajer kedai2 makan yang sedia ader...ahahahhaaaa..lagik pon memng banyaks giler kan kedAI makan deret tuuu..kami dudok meja masih tak berkemas sisa dari pelanggan yang makn tadiii....
pewww adelaaa l/k 10 minit baru laaa si pekerja tuu bersihkan...sabo...sabo...nak tunggu hantar menu aderlahhhh l/k 5 minit...sabo...sabo...hrummm..hrum...si Puteri kecik plak meragam...adehhhh...nak titon laaa nikh...puas aiii pojuk bebagai cara...adehhh tak jalan gak...last2 aiii doduk kan kat sit kanak2 yang tersedio ader di restoren tersebottt...





nengokkk...si Puteri Kecik Nikh Pon sebok pilih nAk Mamammmm...

bajet cam daaa besooo jerk...kui...kui...kui...


penoh perasaan memilih menooo...hohohoooo...

makanyer aiii ngan My Cinta pon sibok laaa memilih meno pilihan perot yang makin rancak menyanyi lagu kelaparan...ehehehehe...



nengok tuuuu...amik kooo....woooweeee..cam2 ader...teros nyum...nyum...selera bebeyyyy...
hurmmm...aiii nak mamammmm aper yer yang ringan2 jerk laaa...

hampir 2.45...barulaaa adik pelayan dtg amik oder...blurrrr...sob..sob .......

ermm...erm...masih tak sampaiii lagik makanan yang di oder...


My Cinta...tahap gaban kebosanan menungguuuuuuu...erggghhhh...

masehhhh sob..sobbbbbb lagik nikh.....
jam berputar ke angka 3.00 ptg...zzzzzzzzzzz.....


akhirnyer...beputar jarum ke 3.15 ptg...

hidangan sampaiiii....



meet ball soup ala carte...


nasi ayam black paper...nyum..nyum...

namun di sob kan frust giler ngan restauren nikh mood nak makan daaa berkurenggggg...glurrrrr...gewammmmmm.....


makan dalam gewammm dan bengaanggg habesh ngan inikh retaurantttt...erggghhhh...

baca daaaa doa makan.... tapi...hatiiii hanyer allah jer yang taw...



Hahhaahahaaaaa...inikh si Puteri Kecik pon tonjuk muker protes tahap gaban....


aiii pon tak taw mou bilang aper dalam situasi ginik gayer...so klu tuan ponyer owner restaurent baca belog aiii atau sesapaer stafff terbacer or any pelanggan yang bacer so...u olsss buat per yerk?...mou bilang aper yerk?...

UoLssss nak cuber tak try mamam this place?...
ehehehe...tepok dada tanyer perotttt ...

^ __ ^

hurmmm...

so sunday bagik aii ngan familys de veryyyyy frustttt @ bengaanggg tahap gaban...

so see the hapeninggg story morry entriii...
babaiiii...
no sad...sad lagikh...



12 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

LindaRahim berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

sy owner retoran...hihi...xla...bengang kan bila makanan lambat sampai...lebih2 lg bila anak2 da stat meragam...penah gak kena mcm ni...gamaknye sekali tu je lah...

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

lindarahim:...huk..huk..u ker owner...ahahaha...betui la loinda jwpanyer klu restaurent meletop camner pon klu servis ginik gayer aiii sekalik ajer la...ahahhaaaa

Jue berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

pizza hut slalu lmbt.. nyampah!! tp tak sume tmpt laaa, ade skali tu kami tunggu nk dekat lebih kurang 1//2 jam, dah la order air panas dpt air suam.. tah pape jek, sy suh derang panaskan pun sm gak, yg panas cuma cawan jek, airnye suam.. eee.. geram betul!!

Alynna berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

bila tengah lapar tetiba servis mcm ni memang agak bengang jgkla...
btw, comey anak akak..
mulatt.. hehe...

nelly berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

macam-macam santapan ada ~

Ummi Hanie berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

salam kenalan juge.. :)

abes jatuh reputasi kedai kalo slalu servis lambat2 mcm tu yek :p

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

pernah makan kat rasamas sekali jer...rasa dia so so jer...mhl boleh tahan...lain kali takmo pegi lagi...melainkan takde pilihan lain...

dear, tukarla font yg lebih ringan sikit...izan lemah sikit baca tulisan herot2 nih...pnah dulu kena tegur...sbb blog utk semua baca kan..lebih ringan blog kita lbh ramai dtg..tp terpulang pd diri kan...jgn kecik hati tau.. ini teguran ikhlas :)

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

ummi hanie:memng jatoh habesh pon klu cam tuuu

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

nelly:ntah la nelly memacm ader tapi hampehhhh...

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

alyana:tq pojian alyana tu...nanti akak singgah belog alyana key

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

jue:...eheheh lawak tak habeshhh la jue nikh

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

izan:tq yer...komen izan tu nanti yanti fikirkan...thanks

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...