UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


HuTaN BaNdAr jB vs ReLaXiNg.. SaNtaI

:86::74: Lalalaaaaa...pagik yang cerah...mendamaikan jiwe....:75:


salam rindu nak berentri daaaa mulerrrr..:n:

:67: Okehs...nak sharing storey god moning kami pader last week ...ekekeke... daa lepas pon tak per nak ceta gak..hurmmm pedolik aperkan..aii ponyer belog aii ponyer suker ria hati nak tulis bndaaa :95: ekekekeeeeee....

so Kami JusT relAxiNg habesh seFamilys bersanTai di HuTaN BaNdar Jb..nak menghilang kebosaNan dan kekusutAn...KeletihaN..daN BeRmAcAm laaa adernyerrr...

Jom ..JoM...kLu aDer maser FrEe nanti ajaK ler reramai familys u Ols aToK ..NenEk..mOyAngg...KeRabAt SeGalerr sumer EnJoy Its,kiTer sumer bersanTai di sinikh...

eNtErIIII pEnOH berGaMBAr...:51:

:131:

JoM...jOm...







JoM mAcUk DaLaMmmmm...MeHhhh Laaaa...


:16:







canTik kan..kan ...TasIk nikh...

damaiiii....


Pose PerTaMa...cool...:n:


My CiNta WiThh kEsAyAnGan RAmAiii...



apEr aDer kaT dALaM yEr?...

YoK..yOK....


bAbY Q...wiTh UmiiinYerr YanG De CuTieee...:n:



SaKit2 PoN...BerPozInG meStI "COOL"


kLiK2 CuMiLsss KeSaYanGaNs RaMaiiiiiiiiii....

:1:






aIpppp...TersAnGkoT laaa Umiiii...

:face37:


hAH...sAyANgggggg UMiiii & WaLiddd....



SayANgggg jGk KaT U oLsss YaNg TgK SaYerrr...

ngeeee....

:96:

YaNg NikHhhhh Pozing In LoVeeeeee...

:n:


Pose ManjErrrr...ekekeke:67:


eCewaHhhh...


MoOd iN lOvEEE:n:

oKe SoB mY cInTA belom polih sepenohnyerr ari dah mou Ujan..so kiter cabot balik doluuu...kan aDer oRang kateR klU Demam chiken pox tal leh kener ujan ...so caboot doluuuu.....:102:

so U oLs kena dtg sinikh tengOk banYaks bnda kat dalam HuTaN bAnDar nikh...memacam ader gos sangat untuk familys...not for couple...ekekeke...klu berdua ajer "BAHAYA"...tgh2 ader syaitan nirajimmmmmm...

:8:





TertIdooo Fengsannn..letihhhh tuuu...pipi tak lehh nak control :77:
gerammm...macam nak gigit jerk...

OkES...kat sinikh ader fooD Court tapiii...today oFf de Day...aiii pon tak taw naper...never mind tunggu ceta besh part 2 MaMammm bReakFast BesH @ HuTaN bAnDar Jb de nExT eNtRiii...

TunGGuuuuu....:x:

4 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

Iryani Noor berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

rindu nyer nk jogging kt huta bandar nih.. pas jogging p makan lontong kering kt gerai sebelah tu.. hehehe...

nelly berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

ini betul2 jalan sakan !

tomatokering :) berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wahhh ~so sweet ! dah ada anak pon mcm baru bercinta ye .. hihih

Miss Tira berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Hutan Bandar. Pernah dengar pasal tempat yang merveles ni. Teringin sangat nak pergi situ..

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...