UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


IMPAK MAXIMA SEMANGAT BERBELOG...



Haluuu...haluuuu...
salam di petang selasa...
arini dah semakin membaek kesihatan ...harap2 teros2 laaaa menyihatkan diri...ukh...ukh...

tgk tajuk entri petang2 gini ...macam dapat apa jerk Umi sayer nikh...ehehehe...conpom laaa kan aii dapat sesuatu dari My Cinta, tu yang sayer berimpak maxima nak berbelog...so nak laaa sharing2 kat sini apa yang buat sayer bertambah gumbire dan di hati nikh berbunger kembang setaman...hahahaaaa...

^ __ ^

biler daaa muler bole berjalan minggu lepas walau tanda2 chiken pox tu masih segar kat muka ngan badn2 nikh..argggghhh maluuuu seyyyy...namun.My Cinta ajak pi mamam2 besh kat luar sambil hirup udara nyaman walau sayer masih berpantang al-maklum da seminggu lbh kureng dok terperok kat umah...wadooohhhh bosan seyyy....huk...huk...dah macam maser berpantang maser lepas bersalinkan si Puetri Kecik tuuu...yang maser tu sakitnyer lain ...yang nikh plak sakitnyer lain tapi pantangnyer makan samer ajer...tak bole yang gatal2..tak bole pedas2...Woooo...seksa yang amat... ^ ___ ^ namun sumernyer ader hikmah...

berbalik story morey jalan2 ...mamam2 besh...cuci2 mata...My Cinta ajak breakfast kat Senibong Plentong ...penah pegi ker?...tak pnah laa tu...kui...kui...
ok jom sayer kasik jeles tengok pic2 yang cantik2...sekitar tempat menrek hati untuk mamam di pagi...dan malam hari... ngadap laut lagik...so sweet dan romantik bebey....

jom layanzzzzz.....










Pemandangan2 nikh sumer dari tempat makan yang kami sefamilys nak makan dan sambil2 hirup udara segar dan cuci2 mata...pemandangan nikh akan nampak SINGAPORE...cantik..kan...terpesona kan...macam dekat ajer nak sampai kan...macam berenang ajer bole sampai kan...kan... heheheehe...

Insyallah kami sefamily spon ader merancang nak ke US Singapore tuuu...tungguuuu...My Cinta green light ajer kiter orang sampai laaa...hehehe...pastinyer akan tempek2 pic2 cun meletop kat belog aiii nikh....






My Cinta ceta...kat biru2 tuuuu ader orang  bela kepah...nyum...nyum...sedop tu klu masak sambal tumis...kan..kan..makan plak ngan nasi pans...marveles bebeyyyy....

 ^ ______ ^

ok jom kiter tengok lagik pic yang nikhhhh....



hepinyerrr anak Umi dok rilex2 yer...



sayer dah bole diri daaaa...nak jadik super model nikh...hehehe


cantik tak kasut sayer??
nak kasut cam sayer jom soping sini 

 ^ _______ ^



Qayreena Oh...Oh Qayreena...anak Umi Dan Walid memang suker skrang nikh hisap jariiii....


Kedua-duanyer My Cinta sayer dunia dan akhirat..
sumernyer menjadi bahgia dan tenang adernyer kamu...kamu...dan ...kamu...
reallyyyyy love u allsss berdua....

so jom kiter tgk lak tempat makan besh nikh...klu malam lagik laaa hapening babasss...hehehe



Nielaaa tempat2 makan besh tuuu...tapi kalau siang tak der laaa..klu malam memang hapening habish..sepanjang2 tu laaa kedai makan ..memacam ader...sumernyer mengadap laut wokeys...tamnbah cantik di waktu malammmm.....


ader percayer?...tak percayer...jom la piii....

^ ______ ^

Jenjalan sudaaa...makan pon sudaaa...cuci mata sudaaa...hirop udara sudaaa...so time soping complex ajak window soping lakkk...hahahaha...plus plus laaa semangat sayer nikh....

Storey morey tentang impak maksima semangat sayer nak berbelog...conpom laaa sayer tambah semangat kan...kan...

apa yang buat sayer bersemangat jom sayer kasik tengok pic nikh....hehehe

jeng...




jeng....





jenggggg.....




cantik kan...kan... pink my peberet taww...so sweet...lovely pink...muaaaahhhhh....

To My Cinta...

Abang....time aceh sesangat...loveeee uuuuu sesangat...arrrggghhhh...
sayang dah laaaamaaaaa ngidam laptop pink nikh...tak sangka baek dari sakit abang hadiahkan lappyy nikh...tak tau nak terucapkan aper lagikh...yang penting abang betul2 buat sayang terharuuu hingga tak terkata rasernyer bahgia...dan tersenyum tresengehhh sampai sekarang nikh....

^ __^

sayang akan terus semangat tahap impak maksima untuk storey morey our Cinta kiter dan Puteri Kecik kiter nikh yang semakin bam...bam...dan noti sesikit...sayang akan terus berceletoh untuk tatapan Puteri Kecik kiter supayer di maser depan di jadikan memori momentos kenang-kenagan untuk die dan conpom jugak untuk semua feminat2 Puteri kecik kiter dan omelan sayang nikh...hehehehe...ader ker yang minat di luar saner tuuu??...

^ __ ^

mak aiii terpasan lak sayer nikh...hahaha..abaikan wokeys...paper pon sayer tetap berbelog untuk sumerrrrr....nampaknyer..Puteri kecik da bangun titonnn...so nak bawak kuar amik angin pepetang ginikh...nanti sambung ngomel lagikh...

tatatitititututuuuuuuuuuuuuuuuuu

selamat bekerja wokeys kekawan...sayer sambung bercutiiiii.....
jgn jelezzzzzzz......hehehehe

2 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...