UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


Deco Buatan sendiri...lagik Ummpphh!!!...

Salam tengahari....

dah habish jelajah my beloglist...habis di koman-komen...habis tenung2 segmen suci hati...nak relex2 jap sambil teringat syurga ku di Johor Bahru...
sayunyer rasa di ni hati...seminggu bercuti-cutian bersameer tercayangs kini bercuti di rumah mak abah lak...coz My Cinta ader keja di Sibu Island lebih kureng seminggu ..so sayer ngan Puteri kecik terpksa dengan rela hati dok umah mak abah...so sepanjang cuti-cut tempohari...tak tau buat benda so maser jugak mengizinkan nak lah tunjuk shatring2 kat sumer yang  Ummpphh sayer dah decoret laaa...walau Mini home kami sefamilys nikh tak laaa sebesaor umah Siti Nurhaliza tapi ianyer syurga terindah buat kami 3 beranak...hahahaha...

jom laaaaaaa jempot skodeng intai2 sikit ajerrr..


^ ___ ^





Wokeys yang nikh pemandangan dari depan taww...



nak lagikh??


wokeys...wokeys ...kasik tengok laaaa....







hehehehe....sowi laaaa saper dtg umah sayer kenalaaa dok bawah kerusi cumer satu ajer....tapi menarek kan syurga kami nikh?...


jom intai lagik room si Puteri Kecik kami lak....



Room nikh di hias sewaktu Puteri Kecik dalam perot lagikh...


warna warni menceriakan room si Puteri Kecik...di tambah ngan koleksi kartoon yang menceriakan suasana...


;r




Koleksi hellokitty kepunyaan Umi Qayreena dan akan menjadi koleksi peribadi Si Puteri Kecik.....
Sekian doluuuu...deco Ummpphhh dari sayer...nanti kiter orang decorate lagikh kasik plus Ummpphh ponyer...pastinyyerr akan kasik u allsss tonton ...ys..time


wokeys time mamam lunch...sedap tuuu mak masak arinikh...ikan sela goreng ...sayur bende masak air dan yang kaw2 ponyer sambal belancan...wow...marbelesssszzz...

ketemu di lain entri wokeys...


tatatititttuuuututuuuuu....

love uuuuu

^ ___ ^


Heyyy...jom datang umah sayer yer kawan2...

8 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

mamaaizara berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

cantik ruang tamu tu...

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

tima aceh...hehehe

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

tima aceh...hehehe

Jue berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

nice... klu dinding merah pastu guna perabot coklat gelap memang cantek.. :D

mamashikin berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

cantik..pandai awk hias..sy ni berangan nk rumah cantik tp tak pandai nak hias..

~sue~ berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

canteknya rumah dia....jeles...hehe

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

tima aceh sumerrrr...tak sangka ader jugak suker saya punyer decorete umah nikh...hahaha

mie berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wahh..comelnya baby 2...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...