UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


Baby & Daddy Moment contest

Salam petang buat sumerrrr...
BW...BW...juper dari entri mama Dani...so nak laa join contest besh for My Cinta & My Puteri Kecik nikh....

Jom sayer kasik layanzzz satu pic paling menarek  dabooommm, 2 orang si Buah Hati kesayangans...



taraaaaaaaaa.....




Walid jom laaa mandi...tak moo laa tgk Umi tuuu....



wokeys...nama si Puteri Kecik sayer yang cumilssss nikh....

 MYA EL QAYREENA AZRYAN.BINTI AZAMUDDIN

Berumur...5 bulan 10 hari pada hari ini...hehehe

Wokeys nak storey morey ckit sebab tuan punyer contest nak tau ckit kan...so sayer nak ceta panjang lebar sampai satu malam pon tak habish...bio padan mukertuan ponyer belog kena baca hahahaha....jgn mare tuan belog ...

Momentos Nikh mase Puteri Kecik nikh berumo 3 BULAN...tengok2 pic macam dah besooo kan...kan...tapi sajer jerk maser tuuu nak suh Puteri kecik nikh raser jugak air pool yang membiru tuuu...itulah first time die raser mandi pool...tgk laaa muker Puteri Kecik tuuu yang xcited tak takot langsung ngan air... klu ikutkan Umi dan Walid die yang ...gewam tengok pool tuuu raser nak terjon ajer...hahahaha...

mOmentos nikh juga di lokasi Felda Residence Tanjung Leman Mersing...sewaktu Family Day opis My Cinta...pada bulan Mac lalu...

sebab nak join contest nikh...of coz laaa jarang2 kiter dgr or tgk ader contest bapak ngan anak...heheheh biler terbaca walu tak di undang terossss raser nak join...harap2 ader rezeki bapak dan anak sayerrrr....

wokeys nak tag saper erk...




buat kekawan yang lain pon bole join jommmmmmm!!!!

klik bawah ok

D'La MAYA

nota kaki:
saya nak memang!!!

7 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

~daRLee ZuRiS~ berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

salam..
thanks join ye
ggod luck!

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

just join takot ader rezeki kami hehehe...

nelly berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Gud luck !!

uLan berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wahh best contest nie.. uLan nak join gak.. tag uLan yea... btw uLan dah follow... :-)

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

ok jom join ulan...

Jue berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

all e best, aiseymeng.. takleh join plak sbb takde suami dan anak.. hakhak

BUNGA berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

gud luck :) :)

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...