UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


MENGIDAM CORELLE


SALAM

huihhh...korangmesti terujekantgk tajuk n3...kalau umi mmg teruja bab2 pinggan mangkuk...tu lakan...pompuan namanya...huuuheee

dah lama umi ngidam CORELLE ni..aduiiihh punye lasakannakmerasasanggupberhutang piutang..
yela nak beli cash mane la ader money...muney...
umini kejapun pangkat tak bpe nak ader kan...huuuheee
so terpaksa laberhutang...ikat perut nakmakan..ecehcehhh
pada hal makan tak hingat dunia...


oke umi mmg teruja nak pinggan corelle ni all putih...tak mo corak2...yela pinggan corak2 kan mudah nak dapat kat pasaraya..so umi ni teringin nak ekslusif kaedahnyeeee

yelaaa kat umh2 orang kaya kan pinggan cantik2...hotel2 pun putihkan pingganyeee...mana ader corak bagai...so itula nak tempias sket2 orang kayo....ngeh...ngehhh

dan yg umi rasalah...nak dapat corelle pure white ni mmg susah kat pasaran ...klu ada pun yg bercorak...tapi umi dan my cinta mmg nak yg kosong je...

tapi adalah ceta sedey..nila risiko yg umi kna tanggung...beli online...tak der insurans...ye la beli pun mahal nak topup insurans bagai lak...mampuiihhh la

apa yg sedey...jom saksikan...


apa yg korang nampak?



cantik kan putih...


jeng...jeng...

setelah di buka ...dibelek apa yg abg pos hanto...
musnah harapanku...punah impianku...
walau sebijitapi kesan yg mendalam...
terguris hati...

nak wat camne kan...dah rezekinya cam tu...nasib baik sebiji...kalau berbiji2 camne ?
 melolongggg...

umi  rasa mmg sgt tak hepi semalam sbb angkara inila...
angkara mangkuk sebiji yg pecah...huiiih...
kesat airmata...betul2 meleleh ni...
so pasni iktibar mmg tak kan beli lagilah online pinggan mangkuk ...werghhh takut pecah  tak berbaloi...
beli ratusan hingget sekali pecah mmg tak berganti..

ok ni jugak tok kawan2 berhati2 ya dan amikla insurans klu si peniaga ada menawarkan insurans..
tata dalam kesedihan tak bertepi..
erghhh * ___*

6 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

Azrin Rahim berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

sayangnya..walaupun satu pinggn jer..
sedihkan sis.. suka sis ea pinggn mangkuk nie

Nissa Azmir berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Dear bli direct US ke? Mahal x? Nape x order ngan nisa je....

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

azrin rahim...sayang dear yalasebiji pundi ikutkan hati mau melolong kuat..kuat...ehehe

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Nissa Azmir..tak tau dear ujual..takpebole tinggalkanlinknantikskaksenanglehcucimate...ehehe

safurara berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

mengidap correll,wahhh beshnya!

LYAfrina berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

tunggu duk rmh sendiri nanti.. nak beli gak..

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...