UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


sukaneka suami isteri # gelihati # lucu # kahkahkahhhhh

salam

kejadian di hari ke 3...
jeng...jengggg... inila yang di nanti dan di tunggu...

sukan suami isteri yang sgt funny dan happening...
memng besh...seseklai dapat release tension dari kije opis yang melambak...tak hingat dunia...

oke...tak mo ceta panjang ...jom nengok klik2 lucu kami...

banyak game sebenarnya tapi umi snap pic yang sempat jew laaa...
simpan untuk geli2 hati kami sekeluarga...

game 1


eceh...cehhhh
cik abang...cik abang kita amik tempat untuk main baling belon 


ni hah ...mak2 budak lak...ready kena baling...
ngeh...ngeh...ngehhhh




korang tgk umi sedia nak sambut belon...
cam hape...
dalam hati ttp doa supaya belon tak pecah
kuikuikuiiii


yeay!! dapat 


finaly...
we all menang!! 
dapat no 2

game 2


jeng...jengggg

sambil; My cinta bg teknik2...
mencabar juga game ni...tapi we all penah menang sekali mase hari keluarga department umi...


dengan gaya...


korang rase apa terjadi?



ahahaa
kalah!!
sadis sbb kaki umi sakit la...mungkin terketat..ehehehe

game 3

tanpa putus asa walau dah kalah seklai..


makan penuh perasaan


sikit lagiiiii
mkn bang...mkn sampai putih
ehehehe


samapai my cinta tersembur kat muka umi
haishhh!!

game 4


tekun kawan2 umi


hamboiii suke mereka kan yg berjaya

pae pun umi ngn walid menag 2 game aje...lari dalam guni...dan sambut belon
yeay!! janji ada hasil kan...kan...

oke...tata

nanti umi rivew lagi ya...

1 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

Lynn Hamzah berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wahhh...terror juga...dapat juga hadiah kan...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...