UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


Si Die ...alahai anak dare



morning
* ____ *

pepagi dah bukak blog...nak meluah perasaan tang anak dare yg dah jadikan mak die ni raksasa gorgam...
aummmm
erghhhh...sabo...sabo...bile anak da mule banyak akal...aduhaiii anak..
tak kire laa skrg ni anak pompuan ke...anak lelaki ke...
same jerk kot nak menjaganya...
24 jam...plus...plus...
bepolohhhhhh!!!!
kalau dah banyak akal...banyak laa songel...
huuhuuuu

mmg kena banyak sabo ..selain sabar yg sket so kena tambah amal banyakan sabo...yer Umi ..yer Walid yg selalu kena buli ngn anak dare die...
walid die sabo le...Mak die ni dah jadi raksaksa...nak terkam ...ahahahaaaa
kekadang bole naik darah...huhuuu
jangan masuk hospital udah leeee

tu laaa sampai mak die  daa cakap ...jangan sampai Umi hantar Mya pergi asrama...
huhuhuuuu
bole ke budak kecik umo 2 tahun  dok asrama...
bole plak si anak dare jawab...nak...nak...
die faham ke...?
kuikuiiii

setiap hari ader je akal baru die dapat...agaknya setiap malam die mimpi...dapat ilham then sok pagi tunjuk perangai kat Umi dan Walid die...

alahai anak Umi dan Walid
so ni tunjuk laaa sket kan picy die yg dah lama mak die tak tempek kat blog ni...


mase ni aii snap pic die tgh tgk tv..


pantang !!!
die perasan lak
ahahahaaa


yg ni 2 beradik sweet!!
si kakak ni mmg bolayan ngn adik die..
ada aku kesah!!!
ahahahahaaa


*_____*
mak kena banyak senyum walau stress
sebab mak bapak yg mencorakan kain putih itu..
semuge allah memberikan saye kesabaran yg tinggi dalam mendidik anak-anak ..
peace!!


8 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

Gieyana Muhamad berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

jenuh umi Mya nk melayan yer...jgn smpai jd tarzan k..

Tp mmg betui laa..mmg penat kekadgnya but fun bila ada anak2 nie...:-)

♥ Elin ♥ berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

mengajar erti kesabaran yg tinggi...
x per inshallah nanti lama2 ok lah tuh.dah biasa dgn keadaan mcm ni.
silap2 terus kurus ahahhha

apa pun sabaaarr ;D hiiih

budak kecik berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

comelnya lahh anak akak! hee

mrs kayrul berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

budak banyak akal nie bijak dan dia nak umi bagi perhatian kat dia sama la tue..jealous ngan adik ye

ROJAK berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

budak2 kecik ni nak perhatian mak dorang sebenarnye tu yang banyak songeh.

amer akat berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

Nelly Strange berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wah . . anak akk dah besar dah . cepat je ase masa berlalu . hehehe

miss u !
:)

tenku butang berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

heee.. dengan sape lg depa nk buli klu bukan mama dia.. hik3..

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...