UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


Meroyan membaking...


Choclate Chip Bread Puding
*_____*

weee wink...wink...******
sangat laaa sedap...belum habish pantang last pantang dah godak dapo...ahahahahaaa
meroyan nak memasak...

biase bile dalam pantang lama tak leh nak bedal makanan lazat...dok termanggu jerk...tak tau nak makan apa...bile dah nak habish pantang meroyan tgk ...sister2 otai blgger ppost makanan lazat2...weee tak menahan...
so bile tgk kat dapo bahan ado...belasah laa buat time baby 2 org tu tido...
ahahahhaaa
dan akhirnya ini laa hasil air tangan org dalam pantang kuikuikuiiiii

taraaaa


bile wat sendiri bedal laa labu nak letak chip satu kilo pong bole
ahahahahaaaa


mmg sedap tak terkata
My Cinta kata lagi sejuk lagi sodap!!!


selamat menjamu!!!

oke resepi ni aii mintak kat sifu aii
klik sini

tata
*____*

2 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

Fai CeritaCinta berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

patut la akak lama x update.. dalam pantang rupanya... ker fai yg ketinggalan zaman?? hehe..

mrs kayrul berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

kita dulu pun meroyan jer tengok blog masakn nie..abis pantang memang pulun betul2 la

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...