UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


MTB JAMBOREE SRI MEDAN 2012


MONINGGG
* ___ *

n3 khas sume pic laki aii ...ngeee
sob die da kasi bunyi sunyi jerk blog tak der ceta ttg die pong...akakakaaaaaa

of coz laaa ...now mak buyung busy mengupdate persediaan sambut baby boi ekekekekeee
so ceta yg lain tertinggal ke belakang...ahahahahaaa

tak per laaa walau ceta dan n3 ni cam da basi tapi ianya ttp di simpan di hati isteri mu ini...yg setia menunggu kepulangan somi bile balik dari ride... alamak da gaye atlit daaa somi aii ni...kuikuikuiii


ini laaa juara di hati saye
encem kan?
ahahahahaa

poji somi sendiri
* ___ *


tanyang sket basikal harge dah beriban di laburnya


seee num. bertuah 
ari tu


ni laaa event yg somi ku pegi awal2 pagi ke BP.
sanggup tu...semate-mate nak mengayuh...huihhhh

tak per laaa abang janji sehat yer..


sebelum bermule


ni dak opis die


wif rizal opis mate


wif saufi majlis agama opis mate


hurmmm...sume daa tak sabo nak berlepas bukan melepas
akakakaka


eceh...eceh...
muke somi aii yang berjaya menamatkan kayuhan nya..
amboiiiiii 
di sambut ngan pompuan.2x...
jelezzzz ke aii ni?
ngeee


num bertuah ..
.ini laaa hadiahnnya


tahniah laaa cik abang saye ni...berjaya jugak tamatkan kayuhan dan bertuah laa plak ari tu

ni laaa first time somi aii bertuah... sebelum ni dapat maddle aje..
tak per laaa rezeki kan...kita mana laaa tau ...
semuge somi ku ini gigih ngan hobinya... dan semuge die sentiase sehat itu lebih penting
itu laa paling penting dan selalu  yang aii ingatkan kat die setiap kali die join mane2 event...

love u abang
* ____ *



2 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

Nens Collection berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

pehh..mmg kene fit kalo nk kayuh beskal ni kan..sakat2 g kedai beli gula leh la lagi..hoho

Gieyana berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

perghh..hobby nie mmg best..my hb pon suka cycling..cuma kt penang nie susah nk simpan beskal nie..kena simpan kt kg..:-)

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...