UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


BLUE COME AGAIN...AGAIN...AND AGAINSSSS


   YEPIIII...
* ____ *

ahahahaaaa...tak habesh...habesh lagi hup date barang baby...of coz laaa now skg aii tgh menghitung hari nak bersalin...weiii tak sabo...tak saboo...nak sambut org baru lagi dalam kuarga kecik ni bia jadik gempaq lagi beso...ahahahahaaaa

so ni mmg tengah sakan sibok siapkan brg2 baru ...ecehhhh...konon tak nak laaa beli paper sekali ko...pantang nampak barang baby kat online...mapos duet gaji di kerjakan samapai kontang huhuhuuuuu

tak per laaa demi anak kan...mak sanggup jerk wat paper ...berhabis pun sanggup...
ehehehheeee
so rasenya dah cikup kot ni dulu ..cume tunggu rocker baby jer sampai ...mintak2 dalam minggu ni sampai laaa...klu tak pun sampaiii laa minggu depan...hendaknya...tak sabo...sabo nak tgk...lagi pun rocker vs bouncing tu kena laa share ngan anak dare kecik tu...sob die bole naik samapi budak umo baper erk...arghhh lupe lak plak...kuikuikuiiii....

itu pun aii beli online jerk...tak kose nak berjalan now aii dah masuk 36 w...daa tak larat nak jalan dehhhh
bawah ni pun da sakit2x kuikuiiiii pstttttt.....
sob ajer laaaa

so jom intai barang blue for baby boi


taraaaa


bakul pun mesti baru dehhhhh...klu dulu Mya ...warna pink gitu...
eheheheheeee

yang ni aii beli kat link ni tau

apa lagi terjah la yer mummy sume...bagi perabis duet 
ekekekeee

dannnnnnn


taraaaaa


blue tilam bear

cantik tak?


serba biru laaa anak umi kali ni yerk...
tak per yg penting umi hepiii...ahahahaha
bukan anak yg hepi....

paper pun bersyukur ke hadrat illahi die yg maha memberi segalanya...semuge apa yang saye dan somi hajati akan terkabul
aminnnn

doakan yer kekawan saye dan baby boi selamat...
tata
* ____ *

p/s: ada tanya ttg mana beli tilam bear ni kan...
die tak bg lak dalam biodata tapi cube cari di FB (Daniah Sharul)(juwe82@yahoo.com)
danial.shahrull@facebook.com
SELAMAT BERSHOPING!!

4 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

Nens Collection berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wahh..seronoknyer beli brg baby..
semoga sume selamat yek!

Lynn Hamzah berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

cantiknya tilam tu...beli kat mana ek? boleh sharer x?

CintaZulaikha berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

comeynyaaa...nak baby jugaklah..hhuuhu

yana halim berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

tu diaaaa.......eksited abes dah ni ye yanty? hehe

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...