UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


MY HOMEMADE KUIH RAYE...KUIH RAYE...NOT FOR SALE !!


SALAM SELASA
* ____ *

assalamualaikum...

hurmmmm...tinggal l/k 4 hari raye...raye yang meriah akan di sambut umat islam.... sangat hepiii kan...of coz la now sekarang sume para ibu bapa sedang sibuk...ini adalaaa tahun ke 3 me menyambut raye sebagai isteri dan ibu... tahun pertama berdua + seorang dalam peyut... tahun ke 2 pic bertiga ...tahun ni still bertiga + dalam peyut baby boi...amin...amin... bulan pose di galakan bedoa bukan sahaja verangans...ahaks....
semuge kabul doaku...aminnnnnnnn

oke...oke.... walau pun me ni preggy tapiiii tahun ni mmg pecah rekod dunia laaa kan naseb baek tak gempaaaa aahahahaaaaa mana taknya me yang daa bergelar isteri dan ibu sgt rajin okesssss nak buat cookies...senyummmmmm melerettttt....

alhamdullilaahhhhhhh 
My Cinta bagi supurttt walau cam mana penat pun stilll semngat suh mak buyung ni buat kuih raye...so tadaaaa ...tahun ni mmg tak beli langsung kuih raye...ahahahahhaaaa
sila la bangga...ngan mak buyung ni...aippp... jangan bangga tak baek...tapi berbangga dengan kebolehan sendiri....ehehehehe

so ni jerklaaa yang terlarat me buat ..yer laa mase pun suntuk... weekend jerk baru ader mase nak mencookies...dan ni jerk laaa yang etrmampo....
insyallah kalau ader yg datang umah apa lagi kocok2 laaa nanti kat dapur mengodeh apa yg patut di buat kek. ke... puding ke...apa2 laaaa...
mudah-mudahan di ebri kesihatan berpanjangan sepanjang aidilfitri dan berbadan 2 ni....


so meh laaa jamu mate...


conflake madu


ceria kan yang ni....


almond london


sampai jugak ke london kan...kan...kan.... 
dapat laa 3 loyang satu adunan...


biskut cendawan


sgt sedap...dan cumilsss

berjaya jugak hasil air tanga me yang prggy ni...sakit-sakit pinggang still kuat semangat ...bagun tengah malam dok sorang2 kat dapur mencookies...semuge baby boi dalam peyot umi ni pun rahjin cam Uminya nanti...amin...

so

selamat mencookies laa pada mummy kat luar sane...yang penting ahti2 di dapur tau...jgn sampai gempaaa
ahahahahaaaa

resepi ni sume yanty dapat kat bloh kak ita..
tq sis...sume resepi akak sume menjadi dan sgt sedap...
so 
sesapa teringin nak main-main kaler ..suke warna warni dan coklet...
terjah laa blog beliau


TATA




1 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

Lelaki Ini berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wah!
nmpk sgt2 sedapkueh raya!

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...