UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


IFTAR 2012 @ FEVERET SUAMI ISTERI ...

RABU 
* ___ *

RAYE...RAYE...RAYE....

kikikiiiiiii hitung hari kan kite ni...tak sabo nak raye....huhuhuuuuu yerlaaa time dapat kumpul ngan familys reramai mesti laaa saat paling bahgia dan syorga rasenya....
di tambah nak makan banyak2s...pakai lawa2...posing maut ...pasti punyer.....

oke...oke....

rasenya tok kali ni aii tak penah post n3 berbuka di luar cam dolu2 tu.... seminggu pose we all mmg ada buka kat Hotel...@ Selesa Pasir Gudang JB... tapiiii di sebalik kehepian nak berbuka ...nak posing maut...hampehhhhh lol cik C tue wat hal ...daaa DSLR masuk klinik meragam tak tol2...hurmmmm humpehhhh lol mase tu....tapi apakan daye...sabo..sabo...coz bulan pose....kikikikiiiiii

dalam hati hurmmmm tak der laa kenangan 2012 iftar kat Hotel bagai....
tapiii ianya tetap tersimpan kemas dalam ingatan dan hati we all sekeluarga dengan harapan Ramadhan tahun depan akan berkunjung berjumpe kami lagi amin...amin....

di sebabkan kesibukan suami tercinta akur laaa kan we all asik buka pose @ taman syurga kami aje bersame2...masak same2...dan itu juge yang membuat aii teruje nak masak kegemaran ku dna suami...ecehhhh poyo lol....

dan di minggu2 akhir ni baru laa kami rancak makan luar lak...huh...bukan apa ...daaa akhir2 pose ni kan makin membusy ngan soping soooooooooooooo apa lagaaaa.... makan luar lorrrrr...

so decide tempat yang we all selau sgt pergi makan...tempat ni mmg sedap... ala-ala thailand gitu... tapi makananya mmg tip top @ JB....

so jom laaa intai-intai we all di sini...



cam tak preggy lak pic ni kan....
maintainnnn


My Cinta with Puteri Kecik yg ngah meragammmm


menu kami


kerabuuu mangga feveret My Cinta


nyum...nyummm ...nyumiiiii
siakap 3 rase my Feveret


sotong goreng tepung dan sup ekor 
mmg terangkat!!

so sesape nak try bole laa cube restoren feveret we all suami isteri...
anak?
hurmmmm die bedal jerk apa mak bapak die makan
huhuhuhuuuu

tata
* ____ *

yeay 3 hari lagiiii
raye...raye...
pose mesti habish kan tau!!

2 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

:: Mrs.Eady :: berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

menarik nih!

yana halim berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

kami pun jarang bukak pose kat luar. Ada la 2 kali kat IOI mall sbb shopping rayer. selebihnya kat rumah sendiri dan rumah mak mertua sajork...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...