UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


Weekend Di Free Pulai Resort Beach Hotel


Moning
* ____ *

oke...oke...ni nak ceta weekend baru ni lak...we all bermalam di hotel free tau...ahahahaaaa...sape tak suke....sume orang suke kalau dapat sesuatu brang or benda freeeeee.....lagi...lagiii benda tu superb berbaloiii tak perlu keluarkan money yang banyakssss....

so malas nak ceta panjang just nak share kalau uols nak pi holiday or nak pi santai2 sambil hirup udara segar  bawaks familys satu loriii so bole laaaa pi sini...memang berbaloii dengan harge dan service...

so we all chek in room 415 
sory tak der gambo
ngeee


see budak kenit lawat kawasan


ruang tandas sangat beso dan selesa


ruang telek muke banyak noh cermin...untuk sedarkan diri...ekekee


see budak bijak tgk panorama dari sliding balkoni bilik
aii rase budak kecik ni pun terpegun tau !!
rase2 uols die tgh terpegun tgk per?

tadaaa


kan dekat ngan Pantai Balau 
so nampaklaaa payung terjun ...


dari balkoni nampak susunan bilik-bilik ngadap pantai dan pool


pool


taman rekreasi


kat lobi untuk bersantai ala-ala cafe laa gitu 

kat area sini ada game tau ...sediakan jerklaa money
pun ada fun land untuk baby 


tersergam indah 


indah dan tenang lagi muke si Puteri Kecik aii ni
ngeee


see muke gewam nak mandi


kali ni die terpegun tgk air nan membiru


see ketawa laaa kan biel dapat mandi pool...
suke !!!

mase ni aii ngan Puteri Kecik jew...My Cinta tak der ken akerja coz ada pogram di Bandar Penawar...tinggalaaa kami 2 beranak suke-suke sendirik...ahahahaa

coz Walid Mya ader kije laaa dapat free bilik
berbaloi kan...
cume tak berbaloi coz kami tak bertige...
so tak der laa gambo aii ,coz tak der saper nak snap kan...
kuikuikuiiii

then ahad kami chek out pas bfast coz Walid Mya kena bertugas Di La Bella Resort Mersing 

oke babaiiii
* ____ *

13 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

atty's berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

cantik jugak tmptnya ..lagi besh dpt lak bilik free..lagi happening

PinKy MoMMa berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

bestnyerrrr tempat tu nampak sgt santai..eh cantik la hairband anak dara huhu..pinjam boleh?

Gieyana berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Bestnyerr...sgt santai + cantik roomnya..:)

QueeN TerataI berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

cantik2.. kat mersing yer... heheh x pernah sampai pun.. :) comel je muka baby tu..

intan_blur berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

mcm best la tpt nih..
bestnye la dpt ikut suami kan..smbil menyelam minum air..hehehhe..lg2 dpt bilik free

Kazman / Sue berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

tak pernah pergi pantai balau ni... tengok entri ni terus teringin nak pergi...

Jue AbdRahman berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wahh seronoknyer.. cantik la ID bilik hotel tu...

Ms Fai berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

pemandangannye memang cantik ;)

azam berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

cantik3x....best3x....berbaloi3x....sedih3x coz x dpt bersama ngan umi dan qayreena masa tu...huhuhuh

Miszyuyu berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

nice entry :)

Hai , my dear followers.. Yuyuk ada buat GA utk meraikan followers tersayang.. jom join <3 http://yuyukstandalone.blogspot.com/2012/03/yuyuk-1st-giveaway-sticky-post.html

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

bestnyerr jln2

THE LEKAT LEKIT STORY berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

alah set timing je kat camera x pun buat muka sposen minta tlg org snap.. :D

kayrul-shah berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

untung dapat bercuti free..tu la masalahkan takde org nak ambik gambar...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...